Tom Clancy's Ghost Recon
Tom Clancy's Ghost Recon

Pro všechny fanoušky akčních her mám výbornou zprávu. Ubisoft uvolnil tyto hry jako freeware (ad supported) - Far Cry, Prince of Persia: San

...

Grandmaster Chess Recenze

Recenze | Screeny


A klasický šachová partie potřebuje už ne pak 2 barvy (černobílý) a dokonce tyto nejsou tak docela považovaný za barvy. Ještě tato hra uvádí plnou VGA grafiku která aby to vypadalo opravdu hezká. Posun kusů je udělaný myší, tak vy nemusíte dělat si starosti s psaním správným umístěním kusu.

Počítačový oponent je velmi dobré (dobře závisení na rovinu vy nastavili pro AI), ale hra je nikterak snadný. Tak to dělá představovat výzvu.

Vy můžete také nastavit pozici v palubě, tak vy můžete analyzovat utkání. Také vy můžete chránit vaše zápasy nebo analyzovat je.

Přirozeně můžete si vybrat hrát na bílé nebo černé kusy a vy můžete dokonce hrát proti další člověk (bohužel ne online).

Základním způsobem tato hra nabízí vám všechno pevnou šachovou partii by mělo. Můžete změnit dokonce a životopis hraní jindy nebo tiskne pohyby udělaly. Vy se můžete zeptat počítače aby ukázal jeho důvod jistého pohybu, tak vy můžete dokonce dozvědět se, jak počítač myslí. Tak svým způsobem vy můžete dokonce dovíte se od počítač.

Dohromady to je ohromné hry pro všechny pravdivé milence šachů. Rozhodně musí mít!


Rok vydaní: 1993

Vydali: Intracorp Entertainment

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo