SimTower - The Vertical Empire
SimTower - The Vertical Empire - náhled

Já mohu jasně pamatovat si den, který já jsem dostal tuto hru protože dostal byl to jak dar spolu se SimCity2000. Samozřejmě, já jsem vza

...

Mortal Kombat 4 Recenze

Recenze | Screeny


Vy můžete dostat plné diskové obrazy smrtelný Kombat 4 z našeho ISO sklepě.

Shao Kahn byl poražený! Earthrealm je ušetřený, a princeznin Kitana- ovo homeworld Edenia byl obnovený! Teď Liu Kang, Raiden, a další Earthrealm Warriors může nakonec žít šťastně potom navždy.

NE!

Zlý a padlý Bůh starší Shinnok unikl z jam pekelných Netherrealm, díků jeho věrnému sluhovi, černokněžník Quan Chi, a Edenian zrádce známá jako Tanya. On již vybojoval Edenia, a je nyní má v plánu vést válku proti bohům starší pro zakázat přístup jemu. Raiden muset nyní shromáždit Liua Kang a další Earthrealm válečníci aby mohli zastavit Shinnok a jeho oblíbence před tímto válečným koncem nahoru ničením Země AND Heavens!

MK4- ovo největší conrtibution je že to je první hlavní vstup v smrtelných Kombat sériích aby byly přítomen v 3D grafice. Nicméně, i když hráči mohou nyní uhnout během bitvy, hra ještě velkou měrou zachovává 2D hru z jeho předchůdců. Druhý největší nový rys MK4 je úvod zbraňový-založený kombat. To omezilo ačkoli, jak vy potřebujete aby vykonávali zvláštní příkaz aby stažení zbraň, a vy snížíte zbraň jakmile vy jste zasažení.

Kdy vy začnete hru, vy vyberete si mezi pravidelným 1 - on - 1 Kombatnebo 2 - on - 2 (která může nyní být udělaná v pro jednoho hráče mód stejně jako s 2 hráči). Tam jsou patnáct hratelné znaky v hře, plus dvou skrytých znacích. Vy vyberete váš znak a vybrat si jeden z pěti věží. Znovu, vyšší věž, více lidí, které vy bojujete a tvrdší to je. Jakmile vy dostanete se nahoru, vy vyděláváte odvetné utkání s Goro z MK1, pak vy čelíte zlému Bohu starší Shinnok. Porazte ho, a hra je vyhraný! Znovu, v 2 - player VS hra, vy můžete vstoupit do tajného kódu na VS obrazovce aby okořenila boj.

Toto PC verze hry přidává nějaké hezké nové léčby, jako je týmový Battle, mód výdrže, módu turnaje, a dokonce cvičný mód který říká vám zvláštní pohyby znaků a fatálností! Mluvení fatálností, vy můžete nastavit fatálnost příkazy k buď být klávesnice-přátelskýnebo funkce jako oni dělat v arkádě. Grafika-moudrý, hra může být hraný v softwarovém převodu, Direct3Dnebo dokonce 3dfx klouzání jestli vy máte jeden z těch karet. Zvuk a hudba přijde přímo z verze arkády a zvuku vynikajícího.

I když to nebylo tak pamětihodné jak 2D smrtelné Kombat hry, MK4 je ještě veselá zábava a hodnotný dodatek k licencovanému produktu. Nejenže bylo to poslední hra v sériích aby byl určený pro stroj arkády, to byl také poslední aby byl portoval k PC do smrtelný Kombat 9 Komplete Edition v roce 2013!

To je roztrhnutá verze hry se žádnou hudbou. Já doporučuji, že vy dostanete plný ISO z ISO sklepě.


Rok vydaní: 1998

Vydali: Midway Games

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo