European Championship 1992
European Championship 1992 - náhled

Mistrovství Evropy 1992 bylo udělané v roce 1992 společností nazvanou elitní systémy Ltd.. Toto hra byla udělaná pro Amigaa a DOS, tak je

...

Super Street Fighter II Turbo Recenze

Recenze | Screeny


Pojďme říct, že vy jste rostli jabloň. To stalo se hezkými, šťavnatými jablky po celou dobu, ale vy jste jen nebyli spokojení s tím. Tak vy spravíte a hrát si s tím (proti přírodním silám, není třeba říkat) do té doby, než to začalo růst nejen jablka, ale pomeranče, šampaňské, banány, AND třešně. Každý člověk by chválil vás desetkrát více, i když nějaký by kritizovali vás pro jdete příliš daleko, a vy byste jste byli šťastní protože vy jste udělali váš "perfektní" strom.

To je v podstatě příběh extra pouličního rváče II Turbo. Originální SFII byl úspěch na útěku, ale Capcom jen nebyl spokojený s tím. Tak oni spraví a hrát si s tím do té doby, než to byly udělaná cesta, který to bylo určen pro být zkušenému. Konečný výsledek není jen nejvíce známý pouliční rváč upgrade, ale také jeden z nejvíce leštěných a vyvážených bojujících her venku.

Jestli vy jste hráli na další SFII hru na tomto místě, pak vy znáte základního vrtáka: Vyberte si znak, bojujte 8 oponenty, pak bojují s finálními čtyřmi šéfy. Jakmile vy tlučete bizona (nebo Akuma - více na tom pozdější), hře je vyhraný!

Hra je MUCH hlouběji a složitější než další verze, ačkoli. Namísto 8 znaků aby zvolily (Ryu, Kena, E Honda, Chun - Li, Blanka, Zangief, podvod, a Dhalsim), vy nyní máte 16! Čtyři šéfové jsou nyní volitelný Balrog, Vega, Sagat, a M bizon), plus čtyři zbrusu nové znaky přidají k veselému zábavě (T jestřábovi, Cammě, Fei Long, a Dee Jay)! Pak tam je tajný šéf, Akuma, kdo zabíjí bizona a čelí Vám jestli vy tlučete hru pod pravými podmínkami, a vy můžete dokonce hrát jak on jestli vy znáte kód!

Všechny znaky mají nové pohyby a animace přidaný k jejich repertoárům. Namísto mizerných dvou knoflíků z další SFII na místě, tato verze zužitkuje všechny šest originálních útočných knoflíků, tak všechno, co pracovalo v arkádě pracích zde také! Tam je také extra combo pro každý znak který, kdy spouštěný, vyhladí vašeho oponenta!

Toto DOS verze hry stěží zklamává. Grafika a zvuky jsou tak blízko u arkády protože oni mohou dostat, a hra hraje hladce také! Oční-vystupující úvod a všechny ukončení jsou také nedotčená.

Celkově, to je hrozné přizpůsobování nejlepší verze nejlepší bojující hry vůbec kdy! Jestli ještě nikdy není hraný pouliční rváč předtímnebo jen hrál na další verzi na tomto místě, hrát toto právě teď! Nemůžeš srovnat s jeho silami!

To je pružná verze, která užívá MIDI hudbu. A CD-ROM verze která zužitkuje kučeravá CD zvuková lze nalézt v ISO sklepě na fórech...


Rok vydaní: 1995

Vydali: Capcom Co., Ltd.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo