Teenage Mutant Ninja Turtles - The Arcade Gam
Teenage Mutant Ninja Turtles - The Arcade Gam - náhled

Po úspěchu první dospívající nindži monstra Turtles hry uvolnil pro NES, Konami byl rychlý aby produkoval novou hru se zelenými hrdiny. T

...

Mortal Kombat Trilogy Recenze

Recenze | Screeny


Smrtelný Kombat. Chladný.Smrtelný Kombat II. Legendární.Smrtelný Kombat 3. Tak tak.Konečný smrtelný Kombat 3. Zlepšování.

Který přinese nám smrtelné Kombat trilogii. Smrtelná Kombat trilogie základním způsobem bere tyto čtyři hry a slučuje je do jednoho důležitého zápasu, vytvoření jak Jim Ross WWE by řekl: "One dobrý ol' tvarovaný slobberknocker" hry.

Hra točí se kolem příběhu MK3. Shao Kahn byl ztracená existence boláku po utrpení porážce v MKII. Tak on oživuje jeho deset tisíce- letého plánu vzkřísí jeho královský Sindel, ale ne na Outworld, na Zemi. Uh - oh! Bohové starší mohou jen sledovat jak Kahn krade duši každého lidského tvora a slučuje Zemi s Outworld. Ale tam je duše které on nemůže vzít. Duše válečníků koho Raiden (kdo, mimochodem, je rebel zamračený na bohy) vybrali aby vzdorovali Kahnovo pravidlo. Tak co on dělá? On posílá jeho vítěze aby zabili válečníky. Co se stane další? Dobře, MORTAL KOMBAT!!

Herní sada nahoru má rád UMK3. Můžete si vybrat mezi 1 - on - 1 Kombat, 2 - on - 2nebo 8 - player turnaj. Jakmile vy vyberete si znak v 1 - player módu, vy vyberete si jeden ze čtyř věží: Nováček, válečník, pán, a šampión. Vyšší hodnost, více lidí, které vy bojujete a tvrdší oni jsou. Vy bojujete s vaší cestou nahoru věží, bojovat s týmem výdrže (jako MK1, někdy s více lidmi), pak Motaro, pak nakonec vy čelíte Shao Kahn. Jednou Kahnovo zničené (hodně štěstí, VY NEED IT!), vy dostanete se do vybrat si vaši odměnu: zda to je vaše znakovo ukončení nebo demonstrace fatálnosti. Tam je nějaká nová překvapení ačkoli, jako "" bar útočníka který dává vám více moci jakmile to bude plný, a automobil-combo aby dal vám výhodu proti vašim oponentům.

Toto jízda vzrušení není bez jeho chyb, nicméně. Si všimnete hezkých pár závady a hmyzy, plus AI bytost úplně neodpouštějící, i když vy nastavili potíž na moc snadnou. Dobře přinejmenším doba nakládky které jsou v Playstation verzi (která této verzi byla založen na) ne - vrátila se.

To stranou, smrtelná Kombat trilogie je hezké lehké jídlo pro boj herní fanoušky a retro závisláci aby poškodili. Být doporučený to je jen roztrhnutá verze s ne CD zvuková. Vy najdete ISO (který jste byli moc velký aby nasadili hlavní místo) na fórech.

Část smrtelného Kombat sérií


Rok vydaní: 1997

Vydali: Midway Games

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo