Agent Mlíčňák
Agent Mlíčňák - náhled

Agent mlíčňák je velice barvitá, duchaplná a zábavná adventura, která jistě potěší fanoušky tohoto, pro někoho možná trochu "nudného" žánru.

...

Pharaohs Tomb Recenze

Recenze | Screeny


Tady je stará klasika od George (".....kdy to udělá!") Broussardovo polo-po efektech mikro a brzkých odzemí dnů. My máme zde jeden z dobrých starých multi -- eposů epizody zpět kdy dokonce nejvíce simplistní akční hry zdál se, že budou pokračovat navždy, a záležející na jak rychlá vy hrajete, tento pravděpodobně bude také. Jestli vy jste milovali starý vrchol a impozantní akční " ságy" jako Keen, muž tajného agenta, Jill Jungle, a tak dále pak znáte to je dobrá věc.

Příběh, jako ve většině těchto starších titulů, téměř vždy se skládá z jednoho nebo dvou textových obrazovek na začátku, konec, nebo obou z každé epizody. Toto hra není žádnou výjimkou. Dokonce s prerendered a cg cutscene svět, který my žijeme v dnes, tyto málo prověřování jsou ještě docela motivující. Vy hrajete roli NeNevy Smitha, výzkumný asistent moc slavný a prominentní archeolog kdo je rozhodl nechat vás za během jeden z jeho důležitých expedic hrobky jednoho času na to mnoho. Nezmiňujte se vy jsou tím, kdo našel hrobku především, tak mimo vás jdete uchopit váš vlastní kus slávy v nebezpečných hlubinách ztracené pharoah- ovo hrobky!

Vítejte ve vašem světě, klasický 4 barevní Egypťané drží. Životní prostředí na každé úrovni vypadají skvěle pro jejich čas a oni dobře uspějí v dávání mimo klasický tmavý, nebezpečný, typ hrobky vibrace. Animace jsou trochu meh dokonce pro tento věk, ale co je opravdu kouzlo je jak výstřední některý z nepřátel se dívat. Některý z nepřátel kteří kolem vkrádají se tyto hrobky a některý z položek hodně pohrdat zákony pixelové grafiky tak jak jsou tak tvrdí aby vyhotovili. Dělat to hroudu jílu jen střílet šíp na měnebo byl to starověká pirožka karbanátku? Budu jen sbíral minci nebo pět-tisíc letý taco? Hlavní strážce hrobky věnovala jejich celý afterlives střežící pharoah- ovo hrobce proti všem rušícím hrozbám. Tak oddaný, oni dokonce našli čas na to udělat pěkné pásy které rovnat se jejich zeleným,-menším očím duše; Řeč o neuvěřitelně motivuje personál! Možná jeden z hlavních zákonů pixelové grafiky je neznalost co sakra věci být předpokládáno, že to bude. Podivný jak věci mohou nastoupit do hrobky, jako většina těchto starších her, oni stále mají bizarní šarm jim vy jen nevidíte v příliš mnoha moderních her. Já bych vzal na meatpatty zvíře přes nějakého realistického válečníka lebky anyday! Dlouhý živý CGA, dlouhý živý vrchol, dlouho živý kokain?

Hra zde je docela veselá zábava. To je klasická platformní akce s nějakou úrovněmi které může být trochu hádankou- podobné. I když všechny úrovně mají podobný vzor, tam je docela kus varianty. Nějaké úrovně jsou jen standardní jízdné, ale pak tam je další jedinečné úrovně jako větrné místnosti, které jsou vždy doozy. -esque části hádanky zdají se jak zvláštní místnosti které zdají se téměř nepřekonatelné. Normálně řešení leží v jednom z kouzelných položek, jako zmrazí kouzlo nebo dělající jisté skoky a klíč sbírání v určité objednávka.Jestli vy dostanete klíč ' x' před stává se klíč ' y' vy uváznete a tak dále Já jsem si jist, že vy vyřešíte většinu tohoto materiálu. Hlavní hrozby vy musíte si dělat starosti s jsou některým z různých nepřátel, mumie stráží, netopýrů, kapek a tak dále který může zdánlivě všechno odnést si se sebou s upnutím krvavého kopí na ně. Někteří mohou střílet věci k vám také, a někteří jsou jen experti v bytosti v cestě jistých skoků vy potřebujete aby vykonávali. Toto, v době, druh vedení zpět k puzzleish elementům já jsem zmínil se o dříve. To je praktická akce která může opravdu nutit vás myslet v jistých časech. To kopí jsou dar z nebe kdy vy jste na pravé straně o nich vodorovně, ale přistát na jeden svisle a říct goodnight. Stejné krvavé kopí, které vy užíváte aby napadli nepřítele očekávat vás na spodu mnoha jam. Vedle těchto vás máte stálé póly bodce (potřísněný krví se zkušeností) a některý ze zdí mohou vypálit projektil také.

Není žádná zvuková doprovod pokud vím, jen pípání, třesknutí, a celý hodně prd z procent hlasatel zvukové efekty. Klasický dos zvukový doprovod v každém ohledu slova. Simplistní, přece však daří se nastavit kus prostředí na světě. Efekty jsou dost dobře vykonaný a nejsou rušivě nepřístojní jako alot dalších procent tituly které užívaly hlasatele zvuk.

Celkově, já říkám tuto hru je nepostradatelná věc jestli vy jste fanoušek starých odzemí titulů. Jestli nejsi, možná hraní skrz toto by mělo inspirovat vás vykopat ještě víc z těchto děsivých ság pixelated minulosti. Pharoahova hrobka je ohromná hra aby pokračovala ve vrátí se k jen tak pro legracinebo vážný playthrough. Mnoho hodnoty opakování, to bylo téměř A desetiletí od té doby, co já první našlo tuto hru a já stále nemám jsem nestal se unavený že první úroveň vstupu.

Ovládací prvky:

Pohyb, šíp keysJump, spaceShoot, ZSAVE, SRESTORE, REFFECTS, EQUIT, Q

Toto hra zdá se jediný chtít běžet v dosbox. To nezdát se být slučitelný s novější systémy vůbec z toho co já jsem všiml si. Já jsem nemohl dokonce dostat toto využívat starého 233 mhz laptopu bez chyb dělení tak pravděpodobně nebudete schopní běžet tento syrové pokud se vám líbí dělání toho.


Rok vydaní: 1990

Vydali: Micro F/X Software

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo