Oil Imperium
Oil Imperium - náhled

Naftová státní moc je prvotřídní simulace v tvrdém obchodu jedinečného a poutavého naftového trhu. Nicméně, ty není žádné hry pro obchodn

...

Zorro Recenze

Recenze | Screeny


Vy jste akční hrdina, kdo užívá jeho bič, nosí chladný klobouk a sbírá poklad na cestě. NO, nejsi Indianský Jones! Vy také máte meč, jsou oblečení všechno v černý a máte masku přes vaši tvář. To je pravda. Vy jste Zorro.

To je akční hra která bere vy skrz několik dolů, pouští, pevností, tunelů a dokonce skrz džungli. Tam je fajnový soubor zahrnutý v něco navíc, které vysvětluje jak pohybovat a dokonce dává vám nějaké rady jak najít východy úrovní.

Základním způsobem vy máte mnoho místností a vy vstoupíte v jedné straně a potřeba aby vystoupila někde jiná. Pro dostat se tam vy potřebujete aby skočili a lézt na. Na cestě vy musíte si dáváte pozor na nastražené výbušniny a nepřátelské šermíře. Vy můžete disponovat je také s bičem (budete muset přidělat hity, ale vy můžete dělat je bezpečnější v jisté vzdálenosti) nebo s vaším mečem (ale oni přijede blíž a být víc nebezpečný vám). Kromě spouštěče která spustit velké množství šípů nebo dělových koulí směrem k vaší hrudi, tam jsou také dveřím padacím, kteří ustoupí pod vaší váhou a vy upustíte zemi vy byli kráčet dále.

Tam je jen jistá vzdálenost který můžete přežít při skákání dolů. Jestli vy spadnete přes několik úrovní vy rozhodně zemřete. Ale jestli váš pád nebyl tvrdý, vy budete jen přistát a možná upustit Z. Je tam mnoho Zsa sbírat na cestě, tak dobře další sladkosti. Jestli vy vyčerpáte zásobu Zsa vy upustíte život (ale pak znovu, vy máte ty v neomezených množstvích). Vy můžete také upustit Zsa kdy vy jste napadení.

Tak vy potřebujete aby prozkoumali okolí, která vy jste našli sebe v a najít východ, být schopen nakonec dosáhnout konce. Na cestě vy objevíte spiknutí, které je založen na legendě Zorroa. Tam je kotevní pojmenovaný Cortez, kdo zná místo pobytu legendárního zlatého dolu a lidi začnou mizení. Vy potřebujete aby našli Corteza a zkazit se jeho zlé spiknutí, právě jako nějaký /každý /žádný maskovaný hrdina by mohl dělat.

Dohromady tato hra zaslouží si 3, protože třebaže grafika a malé zvuky tam jsou, jsou hezké, ještě hra listy příliš mnoho věcí k čistému štěstí. Vy potřebujete aby zemřeli několikrát předtím než vy vyřešíte jak pokračovat, která rozhodně je na obtíž.


Rok vydaní: 1995

Vydali: Capstone Software

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo