Alter Ego
Alter Ego - náhled

' co když...?

to je otázka většina z nás ptala se my sami nejméně jednou v našich životech.co když, jednu chvíli v mém životě, já

...

Zeppelin - Giants of the Sky Recenze

Recenze | Screeny


Zeppelins byl docela neuvěřitelný vynález. Jak víte pravděpodobně, oni byli obrovské vzducholodi který byl většinou užívané pro osobní lety brzo v dnech 20. století. Jejich osud byl nakonec zapečetěný Hindenburgovou pohromou která k moderní mysli byla nevyhnutelná, vzducholodi zmizela. Jejich popularita nebyla pomohla nějakými německými cestami v první a druhý světová válka kdy oni doručili poněkud méně vítané lodní náklady, ačkoli k malému účinku jinému než psychologickému.

Ok, dost lívance, pravděpodobně plně dobře vy víte co jde o to že, ale já musím napsat něco o této hře, a hra sám inspiruje žalostně málo. Základní idea je že vy nastavili přípoje pro vaše vzducholodi k maximise zisku, design nový vzducholodi a udělat tolik peněz, jak možné. Zatímco toto bylo vzrušující a veselá zábava v hrách jako dopravní magnát, Zeppelins cítí trochu, žádná slovní hříčka zamýšlený, byt. Vaše letectva chunter mimo na jejich letech a to je vše spíše jasný. Ne celá partie stane se většinu té doby a dělání rozhodnutí o tom, kde koupit váš plyn a palivo je asi tak dynamický jak celé věci dostává. Rozhodnutí vy musíte přijít k může udělat nebo rozbít váš letící obchod a zatímco to může být realistický, zdá se trochu tuhý , že jednotlivé špatné rozhodnutí může naprosto zničit vy. Možná, že já jsem jen trochu nedbající pro Zeppelin obchod. Já jsem vzal na to jed bouře by prošla.

Ale počkat, to není všechny špatný! Pokud se vám líbí manažerský sims, zepelín může dobře šimrat vaše kormidlo! Je to velmi rozhodně autentický a docela hezky představený. Nastavení dobré pracující cesty a sledující peníze záplava v ně ještě dobrá veselá zábava a způsobem, který je těžké definovat, to má docela relaxaci aby hrála. Prezentace je hezký, a tam je mnoho historického základu směnového vám přes noviny a telegraf telegraf. Problém je, navzdory spíše dobrému způsobu, jak hra je prezentovány, všechno v hnědém odstínu, to je jen ne že vzrušující pro průměrného hráče.

Jedna finální malá rada, jestli vy jste byli odstavení na volný sims jako tematický zábavní park nebo trochu, vy účastníte se drsných probuzení. Zepelín je obtížný, to neodrazuje vás z utrácení nemoudře ani děláte to říká vám , že dopravované zboží obchody vy jste stáhli nemáte šanci být dokončené ve váš méně než působivý plavení plynový vak. To je hra kde opravdu vy budete potřebovat nějakou obchodní prozíravost aby udělala věci pracovat a to možná je jedním z důvodů jeho odvolání bude omezeného. Pro ty se schopností se zpříčit do realistického obchodní sim ačkoli, tam není žádný konec realismu a nějaký vážný volby aby byl udělaný.

Pověsti Ledu Zeppelinu mini-hry kde vy pobíháte bludiště sbírání tvrdých drog, dělání obchodů se satanem a nahrávání některé z nejlepších hudby vůbec kdy zavázalo se k vinylu jsou smutně nepravdivý.


Rok vydaní: 1993

Vydali: Ikarion Software GmbH

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo