Agent USA
Agent USA - náhled

Fuzzbomb je na volné noze!

To je pravda dítě, někde v USA tam je Fuzzbomb a jen jedna osoba může zastavit to. To je konečný dobrý

...

Zeliard Recenze

Recenze | Screeny


Zeliard byl udělaný herními umění v roce 1987 pro japonský trh. Poznamenejte si ten rok, prosím. 1987 znamená, že tato hra vyšla hned po první Zelda hře na NES systému, a vedle toho herní Zeliard byl jedním z definující hry pro RPG žánr. Nicméně, našimi kritérii, tato hra je víc kování jak počítačová hra. Později, v roce 1990, Sierra dovážená hra americkému trhu.

Toto příběh začíná 2000 let dříve, kdy Jashiin, Emperor chaosu, rozbitý zmatek a ničení na zemi Zeliard. Král Felishika hledal pomoc ducha země, a společně se podařilo jim pečetit démona hlubokého pod zemí použitím sil devíti Holy Crystals; slzy Esmesanti. Teď, 2000 let později, Jashiin dařil se dostat bez jeho vězení, a on není šťastný. Hledání jeho pomsta na královské rodině, on otočil spravedlivou princezninu Feliciiu Felishika na kámen, a vyzvaný déšť písku přes zemi. Pro 108 dny to vytékalo z otočení bývalé zelené a furtile země na hnědou a neživou poušť. Královský zármutek se probudit duch země znovu, kdo slibuje aby poslal statečnému a silnému rytíři ke královské pomoci; Duke Garland.

A tak opravdu velkolepá hra začíná. Zeliard je standardní 2D strana rolování hra, kde vy budete potřebovat aby aktualizovali vaše zbraně a vyzbrojení aby mohlo se pustit do stále více více silných nepřátel. Nicméně, vy potřebujete stále připomínat sebe že tato hra je udělaná v roce 1987, jak tato hra je léta před jeho časem v každém aspektu hry. Všechno ve všech hře uvádí 6 jiné meče a štíty, 7 silná kouzla a 8 magické položky, navíc k tuně dalších položek jako jiný druh bot (pro chůzi na ledu, chůzi v ohni, a tak dále) kapuce které nabídne vám specialprotection, hřebeny, klíče a nezapomenout; Alma.

Alma jsou aquired zabíjením monster, a tam jsou 3 jiné druhy úhrnem to má jinou hodnotu. Tyto Almas mohou být změněný ve vaší místní bance pro zlato. Banky také mají další moc důležitou funkci; oni vám dovolí uložit vaše úspory bezplatně. Tyto úspory pak mohou být odstoupí z nějaké /každé /žádné banky v celé hry, kdykoliv. Přinejmenším, to je myšlenka. Být velmi opatrný kolem bankovního pokladníka, ačkoli, on je známý tím, že je zrazující bastard. Jsou chvíle kdy on zpronevěří vaše peníze, a tvrdit že váš účet je prázdný. Nicméně, jak vy začnete hru, vy pravděpodobně netrvat dlouho v jeskyních, a šetření vaše peníze (a doufá, že to dobře dopadne), často může být nejlepší řešení. Přinejmenším do té doby, než vy jste dařili se koupit oba dobrý štít a zbraň aktualizovat ve Weaponsmith. To je moc rozhodující, jak vy upustíte celé zlato a polovina množství Almas vy nosíte jestli vy zemřete, dělání 1500 zlata vysokého množství aby dosáhlo zpočátku. Nicméně, jestli vy vchází do paláce, král udělí vy s 1000 zlatem z pokladnice aby pomohla vám na cestě. Také všimnout si, že vy léčíte v průběhu času, tak jestli vy jste chudí na zdraví, vy můžete prosit lokalizovat bezpečné místo a srůstat. Vy můžete také dostat váš život zásobený navštívením městský kostelanebo použití hojivých položek.

Navíc, vy vždy budete respawned zpět v chrámu v úplně první vesnici. Toto není tak špatný jak to zní, jak vy nebude máte nějaké potíže dostávání zpět ke kde vy jste byli, udělený že vy jste získali nějaké zvláštní vybavení jako boty které vám dovolí vystoupit nahoru svahy. Nezapomeněte vždy mluvit s lidmi, které vy setkáte se, tak jak jste nesoucí nějaký z těchto zvláštních položek, ale také protože oni nabízejí dobrou radu o jeskyních a tajemstvích v.

Grafika, zvláště hory ve vzdáleném pozadí začínající vesnice, je opravdu hezké dívat se na a užívá moc omezená paleta, a kombinovaný s animacemi které jsou překvapivě hladký, to dělá vizuální sejít se opravdu hezký. Zvuky a hudba je standard pípnutí zvuky že my všichni zamilovali si aby nenáviděli, ale nápěvy jsou ve skutečnosti překvapivě přitažlivý a já nemám jsem nesnížil hlasitost ještě. Možná protože tam jsou jiná hudba skóre pro jiná místa v hře, tak to je vždy osvěžující a nový.

Hra je řízené většinou použití řídících klíčů a volného místa, které je funkční klávesa. Vy užíváte vesmírnou překážku k napadnout s vaším mečem a hovorem měšťákům. Později vy získáte jiná kouzla, a tyto jsou všechny účinkující s klávesou Altem. Pro získat přístup k vašemu inventáři, jednoduše stlačte Enteru. Esc pozastaví se hru, a F7 dovoluje vám naložit jeden z vašeho násobku chrání. To je pravda, tato hra dovoluje vám chránit několik jiných her na vašem harddisku, které je opravdu ohromný význačný rys. Pro chránit hra vy budete potřebovat aby navštívili město-mystický (nebo zemřít, a dostat vzkříšený prvním městem-mystický). Pro opustit hru, vy užíváte Ctrl+Q řešení wellknown pro staré hry.

Jestli chcete zkusit hru která, dokonce dnešními standardy, je ohromný 2D rolování RPG Adventure, pak dívá se žádné další. Zeliard je hry pro vás. Úžasná hra která je těžké uvažovat o tom, jak 1987 vydání. A vysoce doporučený download!

Zatímco hra je hratelný ve VDMSOUND, to není doporučený. To dělá hudební zvuk moc zdeformovaný a otravný.

A pro ty, kdo rozhodnou se hrát tuto hru v DOSBOX, zeslabit cykly hodně (Ctrl+F11) před bojem šéfů. Toto není aby neudělalo ty boje hloupě jednoduchý, ale spíše k tomu, aby udělal je ve skutečnosti hratelný. Zatímco zbytek hry nezdát se vadit co cykly rychlost je, šéfové bude létání všude a zabije vás předtím, než vy můžete říct: "ó!, dívat se. To je krab-monstrum na rychlosti."


Rok vydaní: 1990

Vydali: Game Arts Co., Ltd.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo