Peppers Adventures in Time
Peppers Adventures in Time - náhled

Pepper Pumpernickel je mladý zpravodaj-v-tréninku (čte: nepřístojný, nosatý dítě) a pyšný majitel pitbull s Groucho Marxovými obočími. On

...

Yes Prime Minister Recenze

Recenze | Screeny


Já jsem docela jistý vy jste obeznámen s brilantní britskou politickou satirou volala ano ministerského předsedu. Dobře nyní je vaše šance na to být Jim Hacker to přesně tentýž ministerský předseda v poplatku (jestli opravdu si vy myslíte, že PM byli zodpovědný) toho přesně tentýž kabinet!

S tím technická stránka věci z cesty já mohu nakonec začít Říkat vám o hře sám. To je politická intrika na nejvyšší úrovni. Vy bude vůdce celé země. Mimo kurz vy nejste A diktátor, tak vaše akce nejsou neomezené, ale tam je docela hodně vy jste schopní udělat.

Všechny rozhodnutí, která vy pořídíte závěť budeš udělaná ve formě dialogu s další osobou dávající vás návrhy a vás výběr od nich. Každá odpověď bude mít jiný výsledek. Někdy vy budete schopen třást se vaši cestu ven jestli vy uděláte špatné rozhodnutí, ale někdy vy ne-.

Pro pomoct vám trochu tam je upozornění v zásuvce říkající: Diplomacie je asi zůstávat naživu do konce století, politika je asi zůstávat naživu do příštího týdne.

To je jistě pravda! Tam je oblibový pult ve vaší kanceláři (to je za britskou státní vlajkou) to začne s 50% popularitou. Vy bude schopen vidět to buď zvedne nebo pád, v závislosti na vašich volbách.

Tam jsou nějaký věci, které bude událost podle plánu ( plánované schůzky), ale nějaké náhodné věci mohou stát se také.

Tak to záleží na tobě ovládat situaci nejlepší vaší schopnosti a nadějně zlidovět a úspěšný dost, aby zůstávala v kanceláři.

Zvuky jsou extrémně základní a jen použitý k tomu, aby kreslily vaši pozornost zařízením ve vaší kanceláři. Jestli telefonní prsteny to začne blikání a uslyšíte hluku. To je moc šikovné protože nemůžeš vidět celou kancelář najednou, tak vždy byste museli bys pohybovat se kolem vidět , jestli jste nazvanínebo dostávající fax.

Grafika v hře jsou také moc základní. Tam je obraz vaší kanceláře, tam jsou malí obrázky lidí vy mluvíte příliš a tam jsou jiné odznaky na oficiálních novinách, ale kromě toho to, grafika není ani potřebná (vy můžete zažít hru jen jako série menu jestli vy měníte že DOSBOX lemovat stroji=hercules).

Ještě hra je dobrá veselá zábava pro všechny kdo miluje politickou intriku nebo jsou jednoduše fanoušci sérií (vy můžete dokonce hrát žert na Sir Humphreyovi - a já jsem si jist, že toto je jediná hra která dovoluje vám dělat to ;)

nyní jako první já potřebuji varovat vás ten aby jste mohli hrát tuto hru vy budete potřebovat DOSBOX a vy budete potřebovat aby měnili to je nastavení trochu!

V DOSBOX.radit se soubor, který vy potřebujete aby měnili následující řádek: stroj=vga do stroje=tandy. Jinak nebudete schopní vidět žádná menu v hře, ani číst žádný zprávy (CGA mód dovoluje vám vidět všechno co, ale obraz je tak chudý vy stěží jste schopen vyhotovit dopisy).


Rok vydaní: 1988

Vydali: Oxford Digital Enterprises Ltd.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo