Beverly Hillbillies, The
Beverly Hillbillies, The - náhled

Myslím si srážku populací vždy je dobrý materiál pro komedie. Jeden z konečných kulturních srážek které objevily se na TV byla pravděpodo

...

X-Men 2 - The Fall of the Mutants Recenze

Recenze | Screeny


V X - Men 2, můžete si vybrat pět členů ze seznamu patnácti jiný X - Men, načež vy sledujete pár darebáků (výslovně, členové svobodné síly - většiny z kterých byla donedávna část Brotherhood Evil Mutants). Potom co vy zachytíte je, oni nasměrují vás k další úrovni. Toto zní snadný, ale tam je velké různé druhy nepřátel postavení mezi vámi a šéfy. Tam jsou hojení položek roztroušených po úrovních, ale mnoho z nich práce jen se specifickými znaky, a nález darebáci je extrémně obtížný.

Cesta do vašeho cíle někdy je zablokovány pastmi (které mohou být odzbrojí nějakými znaky) a zdmi. V každé oblasti, tam jsou dvou darebácích, první Říkat vám kde najít další. Každá oblast je další rozdělený do tří úrovní.

Tam jsou dva režimy boje: otáčecí-založený jeden představující nepřátele a spojenci s portréty a reálný čas arkáda pohled ze strany jeden kde vy ovládáte aktuálně aktivní znak. Všechny znaky mají dva útoky, světlo a silný jeden, a někteří může napadnout zpovzdálí.

Hráč vede X - Men kolem bludiště- podobných úrovní pokoušejících se o najít darebáky ve lhůtě z jednoho hry-času týdnu za oblast, ale nevyhnutelně končí v slepé uličce. To je kde jisté schopnosti znaků přijdou k užívat, jako je prolomení přes zdi, teleportationnebo procházející neproloženou sazbu. Hra provádí den/noční cyklus, s hráčovou vizí zmenšenou během nočního času.

Přítomnost náhodné rovné generace a mapový editor dává hře vysoké opakování.

PC Reproduktorové zvuky jsou OK, i když oni příležitostně vystřihli. Grafika jsou většinou dobrá, třebaže kolos vypadá jako ocelový-stáhnutý zápasník. Tam nezdát se být žádný rozezná příběh kromě hledání páru unesené X - Men (bouře a kovárny).


Rok vydaní: 1990

Vydali: Paragon Software Corporation

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo