Terminator 2 - The Arcade Game
Terminator 2 - The Arcade Game - náhled

Hry založený na filmových licencích jsou desetník tuctů, nyní. Většina z nich jsou jen pokusy o peníze na popularitě filmu - a často poda

...

WWF Wrestlemania - The Arcade Game Recenze

Recenze | Screeny


Toto zápasová hra je ryzí zlato!To dostává 5 z 5 ode mne.

Já nenávidím opravdu klauny! Tak není žádné větší potěšení pro mě než zmlátit DOINK! Ne moc co říct o této hře opravdu - až na to, že to je děsivý! Zvuk by mohl být trochu zlepšené - zvláště pochodování v hudbě zápasníků - ale kromě z toho...

Můžete si vybrat mezi 8 zápasníky v buď 1 nebo 2 hráčských režimech. Jestli 2 hráči jsou vybraní, vy můžete kopnout svinstvo z navzájem nebo budovat značkový tým (zkoušku výběr stejného zápasníka - to je kinda veselá zábava když tam jsou tři Yokozunas ve stejném prstenu).

Vy můžete soutěžit o mezikontinentálnímu nebo těžký váze titulu - ne velký rozdíl opravdu - až na to, že v mezikontinentální vás začnete bojujícího 1 hocha a skončit s třemi oponenty pro veliké finále. Na těžké váze úrovni vy začínáte s dvěma oponenty a skončit boj bitvy královské.

Ale dost o tomto - jestli vy máte nějaké další otázky číst začleněný soubor - to je ruční/pohybový seznam. Teď já mám nějakou vážnou havárii - tlapu - sponu - boinging dělat!!! Vychutnávejte hru!


Rok vydaní: 1995

Vydali: Sculptured Software, Inc

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo