Lord of the Rings Vol. II - The Two Towers, T
Lord of the Rings Vol. II - The Two Towers, T - náhled

J. R. R. Tolkienův pán prstenů sv. II: Dva věž- ovo je, jak titul jasně státy, druhá část Tolkienova pána trilogie prstenů. Jak tomu čast

...

X-Men - Madness in Murderworld Recenze

Recenze | Screeny


X - Men: Šílenství v Murderworld je báječná akční-dobrodružná hra umístěný ve vlastním zábavním parku arkády, volal, jak vy might've jste hádali již, Murderworld.

Profesor X (Charles Xavier) byl unesený arkádou a dynamem. Vy potřebujete aby chránili jemu nálezem rozptýlenými kusy zařízení schopného zastavení darebáků. To je hodně normální pro příběh vzatý z Marvel vesmíru.

Většina hry je bludiště- podobný a obecně královský bolest aby cestovala. Jiní nepřátelé jsou hezcí, s příležitostným šéfem který umírá za méně než minutu. Hráč dostává šest znaků, komu jsou Wolverine, Nightcrawler, kyklopy, kolos, bouře, a oslňující člověk. Tam je také schopnost zvednout a užívat položky, které je co dávají hře jeho dobrodružné- podobné vlastnosti. Hádanky většinou se skládají z nálezu jistý klíč, pak otevření zámku; samozřejmě, jen jestli Wolverine nebo kolos nemohou vytrhnout to otevře. Tam jsou také pasti, které se skládají z buď věcí střílení povýšence/udeřit na hráčenebo hráče pád dolů několika obrazovek. Tam jsou také zdravotní dávky v hře, která jsou moc užitečná pro držení vaše X - Men na živu déle. Některý z položek které vy potřebujete vyhrát hru nacházet se v něčem zničitelným, tak myslet dvakrát před ničícími objekty.

Grafika jsou většinou průměr, třebaže jiný oblasti jsou hezky rozmanité.

Zvuky jsou trochu otravné, přece však lépe než nějaký jiní já jsem slyšel.

Začněte hru používání xmenfix.com, namísto xmen.com.


Rok vydaní: 1989

Vydali: Paragon Software Corporation

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo