Elf
Elf - náhled

To je konverze ohromné Amigaovy akční-platformní hry která kombinuje nějaké dobré nápady. Vy můžete říct, že tuto hru je zlepšený hybrid

...

World Class Leader Board Recenze

Recenze | Screeny


Golf je sport prestiže. To vyžaduje schopnosti, trpělivost, praxi, plná peněženka, a tak dále Naštěstí vy nepotřebujete plnou peněženku aby hrála tuto počítačovou verzi.

Světová třídní vedoucí paluba je jeden z mých oblíbených golfových her (ve skutečnosti to je jediná počítačová golfová hra já jsem opravdu těšil se z). Vy můžete hrát sebenebo pozvat až do tří přátel aby připojili vás. Tam jsou také tři úrovně potíže mohou si vybrat z. Snadný jednoduše vyžaduje, abyste mířili a střílet potřebujete jen starat se o moci, kterou vy dali do výstřelu).Ale jestli vy nastavili to víc obtížné pak větrné podmínky a - ův snímek ' také bude ovlivnit hru.

Hra rysy přírody zvuků, tak vy opravdu budete mít pocit vy jste venku na pokojném poli (tak nezačne kletí jestli vy minete, které bude se zkazíte poklid). Grafika jsou také moc hezká a nutí mě (a nadějně také udělá vás) padl v kontaktu s přírodou.

Ovládací prvky jsou jednoduché. Vy vyberete klub tlačící povýšence/poklesu. Vy pohybujete levou stranou ručičky/práva mířit. Nakonec vy užíváte prostor a uvolnit to, kdy míra ukazuje přibližné síle vy si myslíte, že potřebný pro výstřel.Závisení na rovinu vy také potřebujete aby tiskli prostor za účelem dostat hledané množství ' snímku ' . Tam je také hlas komentátora, kdo může udělat nějaký podotkne o vašem výstřelu.

Kdy vy jste blízká dost, aby díra nemůže vybrat klub už ne (vy používáte golfovou hůl v každém případě). Zde míra změní také, jednoduše ukazování množství síly (pamatuje si - každé šťouchnutí je rovnocenný s 10 stopami vzdálenosti). Jestli vy dostanete blízký slečnu uslyšíte zástup cítící vy, a jestli vy ne- postrádat vás bude aplaudovat.

Po každé díře vy uvidíte vedoucí palubu, ukazující stojící. Počasí sámnebo hraní proti přátelům, vy opravdu budete chtít dosáhnout co nejlepší skóre. Toto hra je vysoce doporučený všem lidem těm jednoduše potřebovat aby uvolnili se a zapomenout na stres v jejich každodenním životě. Užijte si to.


Rok vydaní: 1987

Vydali: Access Software, Inc.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo