Menzoberranzan
Menzoberranzan - náhled

Menzoberranzan je hra která je nastavená ve Forgotten vesmíru oblastí. To má prvky Ultimy podsvětí (3d světa a real - time akce) a jeho h

...

Winter Olympics - Lillehammer 94 Recenze

Recenze | Screeny


Zde je ještě další počítačová konverze olympiád. Tentokrát to je zimní olympiáda v Lillehammer 1994. Ty hry byly zvláštní, protože oni byli první olympiády které konaly se jen dva roky po předchozí jedny (oni změnili léta, tak, že Winter a letní hry by nebyly ve stejném roku už ne).

Hra sám uvádí ohromnou grafiku a zvuky, ale rozhraní je něco, co my všichni jsme obvyklí také. Rychle stlačení knoflíky, řízení a podá ruku kdy přesnost je potřebný.

Vy dostanete se do vybrat buď plnou olympiádu, mini olympiáda nebo praxe. Jen plná olympiáda zahrne biatlon. Další vy vyberete události. Tam je pět velké události a jiný pod-události.

Lyžování na běžkách - vy jen dostanete biatlon (a jen v plné olympiádě).Lyžování - vy můžete vybrat mezi svahem, super - G, obřím slalomem a slalomem.Lyžařský můstek - vy můžete skočit na buď 90m nebo 120m skok.Sáňkování - vy dostanete se do vybrat si mezi čtyřmi nebo dva sedadlem poskakovat sáně a jeden nebo dva sedadlový sáňkovat.Bruslení - vy můžete buď odstranit oponenty, být v pronásledování nebo dopadnout čas.

Vy pohybujete jste zanechali nebo právo vybrat velkou událost a potom nahoru nebo dolů k vybrat ponorku-událost.

Další vy potřebujete aby psali vaším jménem a vybranou národnost a vstupní kontroly. Teď vy jste vypnutí. Jak s mnoha podobným hrami biatlonem je můj favorit (a řekl bych to je nejlepší udělaná událost - oba týkající se herní hry a grafiky).

Lyžování je docela hezký také, a skákání je slušný, já nemám rád a to jak rychlostní disciplín ačkoli (bruslení a sáňkování).

Hra práce hezky pod WinXP, ale v DOSBOX vy potřebujete aby zrychlili to k 12000 cyklům.


Rok vydaní: 1993

Vydali: U.S. Gold Ltd.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo