Skull & Crossbones
Skull & Crossbones - náhled

Haaarrr!!!

Piráti jsou tu, připravený sbírat poklad a zničit někdo a cokoli co státy v jejich cestě.

Bojujte s vaším průcho

...

Winter Games Recenze

Recenze | Screeny


Vy můžete vychutnávat zimní sporty v teple vašeho domova a dokonce pozvat nějaké přátele a soutěžit v šesti jiných Winter olympijských událostech (třebaže tam je sedm). Každý hráč dostane se do vybrat si zemi aby představovala 15 země nebo Epyx) a potom vy můžete vybrat aby soutěžili ve všech událostech, soutěžit v nějakých událostech, soutěžit v jedné událostinebo praktikovat událost (kupodivu každou volbu dovoluje vám dělat právě to, co itsays).

První událost je párek v housce. Základním způsobem vy potřebujete aby skočili a vykonávat nějaký aerobik antény zatímco ve vzduchu. Každý hráč má 3 zkoušky a všechno byly souzený podle mezinárodní soubor soudců. Být opatrný na přistání, jinak váš tvář může zmrazit mimo.

Druhá událost je můj favorit. Vy dostanete se do soutěžit v biatlonu. Jak s mnoha závoděním událostmi starších dnů vy potřebujete aby tlačili levý a pravý opětovně, ale zde to není jak rychlý vy tlačíte to, ale jak dobře vy chytíte rytmus. Také vy dostanete se do střílet čtyři okruhy v cílech. Vy potřebujete aby stlačili a až do naložit zbraň a potom vy jste připravení aby stříleli. Nemůžeš mířit, ale vy potřebujete aby čekali na oko býka aby skončil správné místo.

Pro třetí událost vy potřebujete aby závodili znovu. Tentokrát to je rychlobruslení. Znovu vy potřebujete aby chytili rytmus a tlouct oponenta. To je jediná událost kde vy můžete soutěžit hlavu směřovat.

Čtvrtá událost je bohužel ne velice veselá zábava. To je krasobruslení. A co je horší, šestá událost je v podstatě stejná volná jízda. Jediný rozdíl mezi dvěma je že vy máte 1 minuta při krasobruslení a 2 minuty při volné jízdě (a tam zdá se být několik věcí dalších vy můžete dělat při krasobruslení). Já silně navrhuji, že vy užíváte číslicové klávesynebo ještě lépe skákat dvě události všechno dohromady.

Pátá událost je lyžařský můstek. Vy potřebujete aby vyskočili z mostu a potom sledovat malého hocha v pravém horním rohu. On potřebuje být klid, paralela až do nebe (jen v pravé pozici) a potom vy potřebujete aby přistáli. Vy zvládnete to po několika zkouškách. Ale jakmile vy učíte se / dozvědět se jak přistát, vy potřebujete aby učili se / dozvěděli se jak prodloužit vaše skoky. Docela vyzývavý ale také docela veselé zábavy.

A poslední událost je saně. Tam není moc co nevysvětlit zde. To je pravděpodobně úniky o vlas k hormonu nadledvinu události zde. Vy dostanete se do řídit saně dolů dráhu a musíte ověřte si, zda vy chytíte zatáčku jen pravou. Jestli vy jste příliš rychlý, můžete ubývat a jestli vy jste příliš vy upustíte čas. To jede nervózní!

Dohromady myslím si, že to je perfektní hra aby začala zimní období (zvláště protože tyto období, které my budeme mít olympiády). Vychutnávejte!

Především nechat mě varovat vás, vy potřebujete aby zpomalili hru dolů k asi 150 - 200 cykly v DOSBOX.


Rok vydaní: 1986

Vydali: Action Graphics

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo