Clue!, The
Clue!, The - náhled

Už jste někdy chtěli vědět, co to by byl jako být pán kriminální bez toho, muset ve skutečnosti dostat vaše ruce špinavé? Teď vy můžete z

...

Wings of Fury Recenze

Recenze | Screeny


Toto jsou jedním z nejvíce návykové her já jsem vůbec kdy hrál. Vy řídíte letadlo pro USA vojenské letectvo uprostřed Japonska. Vaše poslání jsou zabít všechno, co pohybuje. Mužstva na začátku jsou ve skutečnosti potíž a kdy vy uvážíte , že první mise je kruci ! Jen představí si poslední mise. Slova budou muset být smyšlený aby mohla popisovat to jeden.

Ale i když mise jsou tvrdé a nepřátelé jsou všude, hra má hodně aby nabízela z hlediska hry. Ovládací prvky jsou opravdu snadné jakmile vy přijdete na kloub jim; Prostor střílí vaše dělo a vstup uvolňuje vaši zvláštní zbraň na den. Můžete si vybrat mezi třemi jinými druhy zvláštních zbraní ve vašem letectvu-dopravci. Toto jsou Rockets (hezký pro sestřelení letadla), Bombs (pro pozemní cíle) a Torpedoes (pro klesající lodě). Aby mohl dokončit vaši misi budete muset si vybrat správný typ zbraně pro každou misi.

Toto hra byla původně počítačová hra, ale to je obrovské množství fanoušků rychle udělali Broderbund uvolnit hry pro oba Dos a Amigaa. A to je dnes jeden z nejpopulárnějších letících počítačových her vůbec kdy udělaných.

Grafika v hře je úžasný kdy vy si myslíte toho, co vybavení, které oni museli pracovat s v těch dnech. Zkuste otočení kolem ve vzduchu a vy uvidíte hezký a hladký otočný sekvence opravdu to je léčba očí. Zvuk je tam pro jeden účel, udělat hru více na živu. A to dodá.

Jestli vy ještě nemyslíte, že hru má cenu zkoušky, pak ta je mrzutý. To je diamant mezi hrami na tomto místě.


Rok vydaní: 1989

Vydali: Br?¸derbund Software, Inc.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo