Blues Brothers, The
Blues Brothers, The - náhled

Blues Brothers byl udělaný v obrazu filmu.

To je typická počítačová hra, ale tam je něco návykový o tom. Myslím si to je určený p

...

Windwalker - A Tale From Moebius Recenze

Recenze | Screeny


Zlý válečník spojil se samotný s alchymistou ve jménu Shen Jang a společně oni přinesli nepokoj k bývalým pokojným ostrovům. Emperor není nikde aby byl nalezený a lidi vědět to je dílem válečníka, ještě nemohou dělat s tím cokoliv to. Zloději, vrazi a nemilosrdný stráže válečníka potulují se zemi způsobení zmatku a roznášení teroru mezi nevinnými a bezmocnými lidmi. Dokonce nemůžeš zůstat nedotčený zlem, pro jak jste praktikovali vaše bojové umění před obrem pozlacená sochou Budhy to změnilo se na zlou kostru, protože síly které udělají a třást zemi byla kopnutá nevyváženost. Tak vy rozhodnete se najít Moebius a stát se jeho žákem a vrátit klid a harmonii.

Již počáteční sekvence hry překvapuje vás, s animovaným znakem a sochou měnící se na kostru. To je obraz který bude nepochybně kreslit vás do hry. Po tom Moebius zdá se předtím než vy a ptá se vás vaše jméno. Tentokrát nemusíte praktikovat, ale já navrhuji, že vy děláte, protože bojující sekvence ve Windwalker je daleko víc obtížných pak účastníků prequel. Pak to jede do ostrovů.

Vy přistanete na břeh uprostřed noci a váš první úkol je aby zkusil a dostat se do svatyně. Na cestě vy můžete setkat se s lidmi, kteří zkusí a krást nebo zabít vás. Zvláště být unavený nindžou vrahy, kdo hodí shurikans k vám zpovzdálí a může udělat poškození vy ještě než vy můžete angažovat je v boji.

Pohled v hře je moc originál. To je mezi shora dolů a pohled ze strany. Pozadí mění jak vy pohyb a odhaluje více toho, co leží za obzorem. Znaky, které vy setkáte se s pohybem kolem volně a může krýt se domy (zvláště zloděje). Vstoupit do míst, mluvte s lidmi, prozkoumají a především, ne nezraníte se. V tváří v tvář boj to je někdy dost, aby dostal jedněch jednotlivý silný úder a vy selžete na zemi.

Ne každá porážka znamenala vy ztratíte hru. Ve skutečnosti pokaždé když vy ztratíte vaši silovou smrt objeví se a opustit zklamaný, protože vy se vrátíte do svatyně a ztratit jeden bod karmy. Jakmile vy vyčerpáte zásobu karmy vy můžete opravdu zemřít, tak dávat si pozor.

Také učit se / dozvědět se kouzlo modlitby a použít to moudře.

Hra také má lepší zvuky pak jeho prequel, ale příkazy trochu víc jsou zmatené. Návrat a prostor jsou jediné dva interakce knoflíky, zatímco A a S pohybují vaším znakem vlevo a vpravo v boji. Q nechá vás uniknout z bitvy (ale to není čestný) a únik zrodí menu.

Vychutnávejte úžasné RPG dobrodružství daleko na východě, to vypadá a zní ohromné, ale je možná příliš tvrdý, protože padouši vy potřebujete aby rozkopli za můžete být neuvěřitelně tvrdý od samého začátku na (kteří je otočení mimo anyinexperienced hráči). Kromě toho, hra je čistý drahokam.


Rok vydaní: 1989

Vydali: ORIGIN Systems, Inc.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo