Ashes of Empire
Ashes of Empire - náhled

Tady je hra která dá vás do role násilného mírového dozorčího, kdo zkouší přinést stabilitu do zemí které viděly základní změny v režimu.

...

Where in the USA is Carmen Sandiego CGA Recenze

Recenze | Screeny


Carmen Sandiego byla královna ' Edutainment - ův titulů v roce 1980- ovo a 1990- ovo.Originál ' kde na světě je Carmen Sandiego?potěrová četná pokračování a přepracovává.' kde v USA je Carmen Sandiego?byla první Carmen Sandiego pokračování.Jako mnoho z dalších Carmen titulů, ' kde v USA?by viděl různá kouzla a přepracovává napříč jinými počítačovými platformami.

Toto verze je originální 1986 vydání pro DOS počítače. Protože to je uvolněný brzo v dnech POČÍTAČOVÉ HRY, to jen podpory CGA grafika a vnitřní PC reproduktorové zvukové efekty. Navíc k prostému 4 barvám CGA grafikám, tyto hra podpory 16 barva CGA složený mód. Viz níže pro informaci o tom, jak provozujte hru v složeném módu v DOSBOX.

I když Carmen Sandiego hry později stěhují se CD ROM vydáním s efektní voiceovers a VGA grafikou - základní herní zábavný vzorec zůstal stejný. Carmen Sandiego a její gang V. I. L. E. stoupenci jsou kradoucí slavných pokladů a to je na hráči jak detektiv pracování pro ACME detektivní kancelář aby vystopovala je. Hráč bude přiřazený případ šéfem ACME a dostane jisté množství času v kterém vyřešit případ. Vy budete potřebovat sledovat stopu lokalit , které zloděj navštívil použitím zeměpisných nápověd poskytnutých dotazováním lidí. Chodící do špatných lokalit budou stát drahocenný čas v zádech sledování, tak praskání zeměpisných nápověd je nutný pro váš úspěch.

Po cestě, také budete potřebovat aby zjistily nápovědy o podezřelé osobě aby mohla získat zatykač. Jestli vy můžete najít zlodějský úkryt a také získal pořádný zatykač v časovém rozpětí přiřazeném šéfem, pak vy úspěšně vyřešíte případ. Opomenutí tak bude mít za následek vás ztrácení případu. Jestli vy dost vyřešíte případy, vy dostanete propagace a nakonec dostat šanci v chytající Carmen sebe, a přijímající (nadějně) vysoký důchod z vrcholu detektivní kanceláře (přinejmenším až do dalšího pokračování!)

Toto hra původně dodávaný s kopií Fodor- ovo USA cestovního průvodce jak příručka aby pomohla se zeměpisnými nápovědami. Vy můžete použít nějakou /každou /žádnou dobrou příručku jak náhrada - encyklopedie pracují dobře - vyhledat informaci. Samozřejmě v nynější době tam je Google a internetový prostředky které mohou pomoct vám chytit hole v rekordním času!

Jestli jako já, vy jste fanoušek Carmen Sandiego sérií, pak vy budete vychutnávat hraní toto a zažívající ranné kořeny sérií.

Začněte hru s řidičem tramvajemi.exe

Toto hra podpory 16 barva CGA složený mód. Aby mohl soupeřit se složeným módem v DOSBOX, vy budete potřebovat aby nastavili strojový typ k CGA ve vašem DOSBOX konfiguračním souboru. Kdy vy začnete DOSBOX, tisknout Alt - F11 přejít na složený mód. (nebo tiskový F12 na novější verze DOSBOX)


Rok vydaní: 1986

Vydali: Br?¸derbund Software, Inc.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo