Return to Ringworld
Return to Ringworld - náhled

Díky vám zničující válka byla vyhnula se, bohužel namísto stávající se hrdinou, vy jste štvaní jak psanec. Patriarcha popíral být zapojen

...

Ween - The Prophecy Recenze

Recenze | Screeny


Představte si toto: Vy hrajete Mysta. Náhle, všechny hádanky nejsou tak nudně tuhý více. Grafika se dívá daleko víc kresby, s realistický cutscenes. To není zklamání více, ale ve skutečnosti veselá zábava aby hrála. Dobře, jestli vy můžete představovat si, že, vy jste představit si domnívat se - proroctví.

Domnívat je dobrodružná hra, ale ne v způsobu, kterým my jsme užíván pro. To je bod-a-kliknutí první-osoba dobrodružná hra, v stylu Mysta, ještě z nějakého důvodu úplně jiného. Vy můžete zjistit společníky, pro začátek. Navíc k tomu, tam je variace na obvyklý systém zásobování, spolu se zápisníkem a možnost mít užší seznam toho co vy musíte dělat, který vy můžete použít třikrát. Dohromady, to je víc jako Myst, Scumm a Gobliiins kombinoval.

Hra sám je rozdělený do několika úrovní. Tyto jsou většinou vytvoření z dvou obrazovek, a pár konce-ups pro jisté místa. Hádanky jsou vyzývavé, ještě ne příliš tvrdý, které drží herní veselou zábavu a zajímavé. Grafika nabízí hodně něco navíc, jako bublající lebky. Cutscenes mít realistickou grafiku, která je hezká změna kdykoli vy vidí to, a to pomáhá udržovat hráčův zájem.

Domnívat je hra v kterém vás vyrazíte zajímající se co vy jste naložili, ale rychle dost, to mít vás zcela hákovitý. To zaslouží si to, také. Toto hra je jeden--a - kind a proto potřebuje být hraný. Pobavte se s tím, jinak...


Rok vydaní: 1993

Vydali: Coktel Vision

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo