All Dogs Go To Heaven
All Dogs Go To Heaven - náhled

V roce 1989 animovaný film titulem všechno Dogs jede do Heavenu byl udělaného. Pro všechny kdo mohl nemít viděný to, tady je krátké spikn

...

Warcraft II Recenze

Recenze | Screeny


Té není žádné chybě která World válečnictví je jednoho ze světových nejpopulárnějších her. Vánice pracovala pilně aby půjčila převládání lidem a místům v tom svět. Z lich krále Arthas prokletému, neopětovanému milenci Illidan Stormrage a z Khaz Modan hor k drsným pustinám Durotar, lidi a místa ve válečnictví vesmíru jsou téměř hmatatelná, a semena toho přítomnost může patřičný ve válečnictví II: Přílivy temnoty a expanze sbalí, za tmavým portálem.

Válečnictví II je co vy myslíte, že to bude—update a zlepšení přes válečnictví a předchůdce válečnictví III. To zlepšuje na válečnictví- ovo již pevné grafice a zvuku. To zahrnuje videa během kampaně, a to mění některý z víc nevýrazných herních elementů z originálního válečnictví. Nejpozoruhodněji, hráč může nyní vybrat víc než jedna jednotka najednou, až do devíti. Bohužel, to není do válečnictví III (nebo Battle.síťové vydání tohoto druhého dosazení) to hráči jsou schopni klávesová kombinace nebo seskupí jisté jednotky společně. Tak ve válečnictví II vždy budete muset kliknout na jednotky, které vy přejete si aby přikázali; tak, to je obtížný, ale ne nemožný, koordinovat velký nebo multi --s hroty útoky stejně jako koordinovaná obrana. Nicméně, chytré použití dalších prostředků v hře může překonat tyto nedostatky, jako je použití hlídek a horká klávesa pozice v mapě aby zavolala zpět později.

AI, oba to vašich jednotek a to nepřátelského počítače, nejsou tak jasný protože oni mohou být. Příliš často, jednotky se rozhodnou napadnout stavení na jejich vlastní a potom ignorovat lukostřelce kteří začít střílet na ně.

Fanoušci válečnictví nebo sérií RTS her obecně najdou důvěrně známé zdroj sbírání, skautingu, a technické stromy které tvoří žánr. Pro ty, kdo jsou neznámí, příručka zahrnuje výuku. Jeden z více zajímavých mostů mezi prvními a třetími dosazeními, válečnictví II představuje jednotky hrdiny. V přílivech temnoty oni jsou jen víc schopné verze základních jednotek, jako paladýn. V za tmavým portálem, který oni jsou daleko víc schopných verzí.

Zatímco hra má nějaké herní problémy, oni jsou relativně menší, snadno překonali, a snadno přehlédnutá daná příjemná povaha hry a jeho hrdých pohledů. S kosatkou kampaní a Human kampaň může si vybrat zničit nebo chránit všechno Lordaeron. Pak, kdy vaše chuť na ničení nebo hrdinství je uklidnila, vy můžete napadnout nebo bránit kosatku homeworld Draenor. Volba je váš.

Ó!, a jeden poslední podoba mezi válečnictvím II a III: jestli vy kliknete na ovce o dvacetkrát, to exploduje. Stáhněte hru, naložte skopové scénáře.pudink, a zkusím to.

To je DOS verze hry. Pro spustit to, musíte užívat DOSBOX a začít WAR2.netopýr, a hra musí být namontovaný tak, že tam je C:WAR2 adresář viditelný uvnitř DOSBOX. Kvůli povaze řešení použitý pro výrobu obou základní hry a expanze dostupné jak jednotlivý balíček, tento download nebude pracovat vně DOSBOX bez změn. Vy se můžete vyhnout tomu hořením obsah TOD a DP adresářů k CD pro každé (TOD = přílivy temnoty, DP = za tmavou portálem) a změnou CD označení jednotek ve War2.ini.

Toto verze je útržek. To neobsahuje Redbook Audio hudební dráhy z herních disků ( důvod hudební díla je to, že hra také obsahuje MIDI verzi z toho).


Rok vydaní: 1995

Vydali: Blizzard Entertainment, Inc.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo