Superspeed Deluxe
Superspeed Deluxe - náhled

Já živě zavolám zpět můj první pamět SuperSpeed. Zpět v ty dny, které my jsme byli byly posedlé psaní demonstračních verzí a drobných zvě

...

Volfied Recenze

Recenze | Screeny


Tam jsou staré hry které jsou právě ty - staré hry, a potom tam jsou houby-dobro-ol'-klasické hry které zůstanou z vašich vzpomínek z dětství. Volfied je rozhodně pozdější jeden.

Vy hrajete jak pilot lodi která vrátila se vaší homeworld - "Volfied". Brzo vy objevíte že to bylo napadené cizinci. Vy dostanete SOS přenos z planety, a hlava na zachránit lidi. Aby mohl uspět, musíte vybojovat 80% "teritoria" v každé úrovni. Teritorium je zajatý opouštějící "chráněné pásmo", a potom vytvářející hranici pro vaše zajaté teritorium. Vy jste vanurable jen když odcházející vaše zajaté teritorium hranice.

Váš cíl nemůže být naplněný snadno od různých šéfů a jejich oblíbenci budou prosit zastavit vás. Každá úroveň má jiného šéfa, a jiní oblíbenci, kteří jednají jinak. Vy nemůžete nespěchej a pobyt chráněný ve vašich hranicích navždy. Vaše štíty jsou aktivní jen ve vašem teritoriu, ale oni jsou omezení. Kdy vaše štíty vyběhnou, vy jste zranitelní z dokonce uvnitř vašich útoků hranic, dělání toho téměř nemožné aby zůstalo na živu. Nicméně, nebát se! Moci-ups jsou tu pro vaši pomoc! Jestli vy vybojujete teritorium s "blokem" v tom, vy dostanete power - up. Moci-ups jsou náhodné, a různit se od skóre, rychlost-podpory, zbraní, dokonce k mému-čistící power - up!

Putovní Volfied nabídky není snadno zbitý. Kdy vy ztratíte celý váš život, vy máte jednu šanci na to pokračovat. Vy nemůžete šetřit hru, a muset spustit znovu vždycky ze začátku, ale to neublíží hře. Pokaždé když vy daříte se dosáhnout nové úrovně, vy cítíte vítězní.

Grafika ve Volfied jsou úžasný pro čas. Animace jsou hladké a pozadí je detailní, něco, co nebylo viděná často zpět pak. Rozhraní zůstalo z verze arkády, a mohla by byl lepší.

Tam není žádná zvuková kulisa, a jediný zvuk přichází z PC mluvčí. Tyto zvuky mohou dostat otravný po chvilce, a smutně tam není žádná volba aby vypnula je.

Volfied je hratelný s 2 hráči, unfourtenly ne zároveň. Po každé dokončené úrovni, další hráč má své otočení jestliže ne on ztrácí celý jeho život.

Jednoduchá a rychlá hra, příjemná grafika, a challanging potíž udělá Volfied návykový a hratelný pro docela nějaký čas. Vychutnávejte! :- )

If vy provozujete hru v DosBOX, vy můžete slyšet nějaký hezký soundeffects. Tam nejsou žádné rychlostní problémy při běhu v XP nicméně (Reup).


Rok vydaní: 1991

Vydali: Taito Corporation

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo