Kings of the Beach
Kings of the Beach - náhled

Králové pláže je ještě další moc úspěšná hra v sériích vynikajících sportovních her Electronic umění. Vy můžete říkat, že oni opravdu byl

...

Vinyl Goddess From Mars Recenze

Recenze | Screeny


Vůbec kdy hrál Jill džungle? Jestli vy máte, cokoliv jste mysleli na to bude více nebo méně být tato recenze přímo tam. Ve skutečnosti, vinylová bohyně z kazí byla jednu chvíli moc, moc blízko u ve skutečnosti bytost pokračování originální Jill. Hra nakonec byla daná další společnosti, a jména byla změněná kolem trochu. Jestli vy jste podívali se na někoho hrající hru bez protože věděl nějaký /každý /žádný lépe, vy by nikdy nebyli schopen poznat rozdíl.

Příběh je že vy jste vinylová bohyně z kazí, známý jako jeden z největších B - movie fanoušků v celé galaxie. Na cestě do konvence, vaše loď je poškozený bouří meteoru a havárie zemí na nepovolené planetě. To je až vinyl aby sbíral věci, které ona potřebuje aby opravila její loď, ty vše při únik všechny pasti a monstra ona setká se s na její cestě. Zatímco příběh vy najdete v hlavním menu dělá hru zaznít jako nějaký druh vesmírné- související hry, vy utratíte hodně celé hru házení nožů a ohnivých koulí v monstrech žáby.Myslím si oni opravdu neměli to moc času na to ' ne-Jillify ' hra vůbec.

Hra je rozčleněný na tři epizody, z nichž každý začíná overworld mapovou obrazovkou kde vinyl může cestovat a zpřístupnit nový vyrovná k otevřít cestu pro ni. V každé úrovni, všechny vinyl potřebuje udělat je dosáhnout označení únikových cest na konci stupně, třebaže vždy tam je tuny monster, pastí, a další problémy jako uzamčené dveře ve způsobu, jak. Ona má standardní pohybovou sadu nějakého /každého /žádného platformního hrdiny, význam ona může skočit, lézt na révy a žebříky, přikrčení, a... dobře, to je to. Zatímco herní moc snadný aby zvedl a učit se / dozvědět se, vy budete přát že je mohl přinejmenším mířit vaše zbraně nahoru nebo dolů trochu více. Mluvení kterých, tam je různé druhy zbraní vinylu najde a užívat během hry, jako je házení nožů, shurikens, ohnivých koulí, a explodující láhve. Problém je že vinyl jednoduše není schopen aby hodil některý ze zbraní přímo, opuštění vás házení pryč munice do dost vašich projektilyů se daříte obloukový do monster.

Dokonce to nezastavit hru bytost dost snadný pro jeho žánr, nicméně od vinylu má neomezenou zásobu životů, a umírání neudělá poražena monstra respawn. Tam je také více munice a zdraví ležící kolem než vy vůbec kdy budete potřebovat, bez ohledu na potíž nastavení vás hrajete na. Samozřejmě, nedostatek obtížný není nutně celková chyba s hrou, ale někdo hledající skutečný platformní výzvu větřík přímo skrz se žádnými problémy. Úrovně inklinují k prolínat se trochu také. Dokonce když oni začnou zahrnout elementy jako klíče, uzamčené dveře, a kývání koule bodce, vy budete přející tam jste byli ještě pár překvapení po cestě. Něco jako sekvence v originální Jill kde ona transformovala do zvířete aby udělalo to skrz klamavou oblast by byla by hezkou.

Hra vypadá docela trochu lépe než originální Jill dělala se skokem k VGA, ačkoli. Vinyl sebe je docela dobře animovaný a není špatný znak aby měl upřený pohled v pro hodinu nebo dva vy strávíte hraní hry. Deborah Dutch, model který portrétuje vinyl na herní titulní obrazovce je dost hezký dívat se na také, třebaže hlavní meno je smutně jen jedenkrát v hře vy dostanete se do vidět jí. Zatímco tam je zřetelný nedostatek nepřátel, zvláště v první epizodě, úrovně a jejich pozadí mají sklon upřímně barevný.

Celkově, vinylová bohyně není špatná hra vůbec. To dělá cítí se jako, že to chybí hodně z toho co bylo předpokládáno, že to bude pokračování klasický Jill Jungle, nicméně tak možná proto epos vybral aby odeslat to někdo jiný aby dokončilo. Není žádné skutečné výjimečné trhliny s hrou, to jen má tendenci mít pocit generického-výběžku. Nedostatek potíže opravdu neudělá to více excitace, také. Ještě, jestli vy jste těšili se z originální Jillnebo vychutnává platformynebo nedostatečně oblečené ženy obecně, to by mohlo být vaše hra.

Tip: Při popínavých révách, žebříkáchnebo dalších věcech, ujistěte se, že drží dole skokový klíč a THEN udeřil směr vy chcete skočit. Ne udeřit je zároveňnebo vy budete jen opadávat.


Rok vydaní: 1995

Vydali: Six Pound Sledge Studios

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo