Ping & Kookys Cuckoo Zoo
Ping & Kookys Cuckoo Zoo - náhled

"vítejte v zabzučet a praštěný zoo kukačky! My jsme pyšní aby pozvali vás do našich prostor, kde vy můžete dozvědět se o zvířatech z celé

...

Universe Recenze

Recenze | Screeny


To je science fiction, futuristická dobrodružná hra udělaný projektem aktivními zónami v roce 1994. To je LONG hra která bude vyžadovat mnoho hodin, a hodně trpělivosti aby skončila.

Příběh je následující. Vy jste Boris Verne a vy jste doručíte poštu vašemu strýci. Po objevování že váš strýc vynalezl virtuální rozměr Inducer, nemůžeš vzdorovat hraní s tím. Předtím, než vy víte, že to, vy najdete sebe uvízlý na cizí nové planetě, přinutil aby svrhl zlého Barona Kaleev, a přinést mír k vesmíru. Tam jsou nějaké Hvězdné války odkazy v této hře, tak všechno vy Star Wars fanoušci by měl být šťastní. Milý úvod ukáže vám přesně co se stane.

Grafika jsou moc poutavá. Pozadí (stavení a vozidla) omráčí aby dívala se na, ale to vždy ne- tak dobře nepracuje s lidmi, jak nemůžeš vždy vyhotovit rysy (očí, úst atd) na tváři.

Tam je nějaká zvuková kulisa, ale žádné pořádné zvukové efekty. Hudba je hezký, to druh obleků hra, ale to je nic zvláštního.

Ovládací prvky mohou být bolest. Vesmír je ikona-založený, ale často ovládací prvky nebudou reagovat, tak vy musíte opakujete vaše akce. Někdy musíte kliknout na EXACTLY správné místo na obrazovce aby věcech aby pracovaly. Čas od času vy najdete sebe stává se přilepený protože ovládací prvky nebudou nenechat vás pohybovat kdekoli, tak já doporučuji šetření často.

Hádanky jsou moc klamavé v době, a vy musíte užívat vaši představivost a hodně trpělivosti. Tam jsou také 2 sekvence arkády která zdá se být přilepené do tam bezdůvodně. V první, vy musíte zakotvit vaše auto v cizí lodi kosmické. Pro pohybovat autem, levá strana-kliknutí váš myš a užívat kurzor zamkne na klíč. Pro operovat chamtivce, kliknutí na pravou klávesu vaše myš. 2. jeden je velmi dlouhý a klamavý. Vy musíte honit nějaký jetpackers, a narazit je ke zdi. Pohybujte vaší myší levou a pravý aby řídila váš a kliknutí aby střílelo.

Dohromady, děj je moc sevření, grafika jsou milá a hudba je přitažlivý, ale řídicí systém je hlavní pád a přináší hru dolů. Sekvence arkády jsou také ztráta času.

Já dám tuto hru 3 z 5.

Při použití auta poprvé, musíte potřebovat kód 87764 udělat to začít.

Toto hra práce pro VDM zvuk a DosBox (užívací 4500 cykly), ale já jsem nemohl dostat to řádně práci na Windows XP.

Také, 2 sekvence arkády nezdát se řádně pracovat ve VDM zvuku. Ověřte si, zda vy běžíte "UNIV_CRK" nejprve, pak "UNIVERSE". Jestli vy hrajete s VDM, ne blízko "UNIV_CRK" okno!!


Rok vydaní: 1994

Vydali: Core Design Ltd.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo