Commander Keen 6 - Aliens Ate My Baby Sitter
Commander Keen 6 - Aliens Ate My Baby Sitter - náhled

Po prvních pěti Commander Keenech hrách, vrchol zastavil dělání jich. Brzy potom, FormGen přišel kolem a udělal Commander Keen 6, který j

...

Ultimate Cards Recenze

Recenze | Screeny


Konečných karet, byla by od je to velmi jméno, zdá se, že bude znamenat že jeden mohl očekávat kartovou hru do konce všech kartových her. Smutně tento titul, při mít jeho dobrou poznámku, jen nežije až do takového vychloubání!

Většina kartových her nabízí standardní jízdné pokeru a solitéra, se vším variací tam . Konečné karty, nicméně si zvolí šly s víc výstředními kartovými hrami, včetně pik, srdcí, žolíky, Oh kruci !, Whist, a šílený 8- ovo. Po tom všem, kolik her solitéra vy potřebujete?

Vděčně pravidla každé hře jsou poskytnutá a tam je učící se význačný rys také který bude navrhovat nejlepší kartu aby hrála do té doby, než vy přijdete na kloub hře.

Konečná karta také nabízí výběr oponentů aby hráli, řazený z průměru expertovi. Oni jsou přítomen graficky jen během konfigurační obrazovky, která není zlá věc zvažující jak uboze číslicová zobrazení jsou udělaná.

Vy nikdy nevidíte obrazy oponenta během hry hry, ale můžete si vybrat slyšet je. Každý znak jak několik věci aby řekly kdy oni jsou přinucení projítnebo jestli vítězství nebo ztratit, udělaný v jejich vlastním hlasu, takřka. Zvuk může být vypnutý, ale povídání bylo tak málo častý že to nezasahuje. Tam není žádná hudba pro hru.

Hry jsou rozmanitá a veselá zábava, AI je dost dobrý, a grafika se hodí pro kartová hra. Konečné stadium nemusí být nejlepší přídavné jméno aby popisovalo hru, ale to je ještě sbírka mající cenu mít.

Rozepněte obsah do dočasné složky. Mapujte pohon používání SUBST z příkazového řádku. Například: SUBST G: C:TMP, kde C:TMP je kde herní soubory jsou. Změňte k namapované jednotce a instalovat tam odtud. Jednou nainstalovaná kopie a provozuje CRACK.EXE (jednou jen) před hraním.


Rok vydaní: 1992

Vydali: Unknown

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo