Ms. Pac-Man
Ms. Pac-Man - náhled

Pamatovat si jak v 60s tam byly všechny druhy špatných hrůzyplných filmů kde oni měli nevěsty monster a polovina se rozvedla téměř ovdově

...

Trivial Pursuit Deluxe Recenze

Recenze | Screeny


Luxusní triviálnosti stíhání je přesně to, co jméno naznačuje; počítačová verze klasické stolní hry. Dovolující až do šesti lidí aby účastnili se najednou, tato hra je nejlepší hraný s tolika přáteli jak vy můžete, jak možná pak vy budete tak rušné užívání si sociální interakce který můžete přehlédnout mnoho obtíží této hry musí nabízet!

Na první pohled hra je hezky dělaný, se slušnou VGA grafikou pro čas, různé druhy otázek a voleb, a hudba která je dost dobrá aby sloužila jako šum pozadí, jak jeden by očekávalo triviálností stíhání. Nicméně, exekuce je zbytečně protáhlý pro hru která jeho velice přírodou je již protáhlá věc.

Například, kymácení razidlo je animovaný, ale tam není žádná volba nebo stisknutí kláves (že já jsem mohl najít) to obchází nátřasný pohár a pomalý výkrut zemřít. Podobně, před otázkou je dotazovaný hráče, pomalý chodící pták plahočí se napříč jinak hezký, kategoricky na téma místnost (i.e. hudební místo pro otázky na hudbě), jen zobrazit otázku jednomu dopis najednou v příliš pomalé rychlosti.

Jestli vy milujete triviálnosti stíhání a vy máte balík přátel kdo může pobavit se společně bez ohledu na t oni dělají, pak toto hra by mohla být veselý zábava výlet, jinak já bych uvážil stahování jednoho z Abandonia- ovo dalších ohromných her místo toho.


Rok vydaní: 1992

Vydali: Domark, Ltd.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo