Playroom, The
Playroom, The - náhled

Old nemusí znamenat špatný. Třebaže je tam mnoho zábavných vzdělávacích her v obchodech, vy můžete vždy zkusit starší hry které byly čast

...

Tristan Pinball Recenze

Recenze | Screeny


PINBALL pevného fáze Tristana od Amtex, je... Dobře to je tivoli jak my všichni můžeme hádat. A hra je z 1991/1992 a první obraz který objevuje se kdy vy vystartuje hru je modrá obrazovka, ale žádné starosti to není slavná modrá obrazovka smrti ;- )

to je jen spouštěcí obrazovka kde hudba jde s fanfárou parohů, a o o chvilku později vy jste v hře. Kde vy ovládáte dvě ploutve s levý a pravý posun zapíná. A vy střílíte váš míč z prozatímní dolů vstupova knoflíku na chvíli.

Předtím než vy dokonce začnete hru, tam můžete si vybrat menu jeden ze čtyř tlačítek se šipkou (nahoru dolů levého pravého tlačítka se šipkou opravdu to nevadí které vy vyberete si), a menu je následující: první zleva je východ z herního knoflíku, další knoflík má něco udělat s vysokým skóre. Pak tam je otočení na/volném zvukovém knoflíku. A poslední který je jeden na pravé straně je aby vybral si kolik hráčů, které vy chcete mít. Vy můžete zavolat k sobě k čtyřem hráčům. A to je opravdu to.

Hra dělá jeho práci docela dobře. To je možná jednoduchý, ale vy můžete si užít to jak trochu rychlá hra nebo tak nějak. Kdy vy cítíte se jako to. Ale to není špatná hra vůbec. Tak zkusit to, to pracuje. A dostává práci dělanou. Hra je počatý s Tristan.exe, a myslím si, že vy dokonce nepotřebujete aby konfigurovali zvuk, od té doby, co já ne - nezažil žádný problém ne slyšení zvuku v hře.


Rok vydaní: 1991

Vydali: Littlewing

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo