Rules of Engagement
Rules of Engagement - náhled

Věc já mám rád nejvíce o Rules závazku je jeho přizpůsobitelného. V Rules závazku vy můžete přizpůsobit absolutně všechno, z lodních kapi

...

Treehouse, The Recenze

Recenze | Screeny


Já stále pamatuji si mou počítačovou laboratoř základní školy. Dozvěděli jsme byli se opravdu nikdy cokoli ve třídě jak my většinou jen jsme hráli jakýkoliv vzdělávací hry byly nainstalovaný tehdy. Treehouse byl vždy má go - ta hra. Já opravdu nevím proč; to jednoduše chytilo mou fantazii. Hra je jednoduchá edutainment hra kde vy ovládáte mladou vačici a hru skrz různé aktivity.

Primární ohnisko učení je zvířata a hudba. Hra uvádí hezký interaktivní seznam zvířat rozdělených do různých kategorií a uvádějící stručné popisy a obrazy každé. V klávesové aktivitě vy hrajete poznámky a učit se / dozvědět se krátké písně. Vy můžete také lézt na do klávesnice a hrát jednoduchou aktivitu kde vy identifikujete zvuky, nástroje, a poznámky. Dvě další aktivity jsou také přítomen: V divadle vy konstruujete různé druhy jednoduchých hloupých vět modifikováním kdo, co, kdy, a kde je. Jednoduchý dodatek může být naučený při hraní stolní hry. V závislosti na kde vy přistanete můžete dostat odměnu, a musíte vybrat větší množství.

poznámky je skutečnost, že tam je určený pro více hráčů volba. V stolní hře a zvířecí identifikační herní dva hráči mohou hrát proti sobě navzájem na stejném počítači v otáčecím-založeném systému. Jestli další hráč není dostupný, vy hrajete proti počítačem řízený A.I.

Jedna hezká věc o hře je že každá položka v treehouse může být interaktivní. Vy můžete dát jídlo zvířatům, číst fakta dne na slepcích, a další. Hra také připojuje zlomy; příležitostně znak si bude přát aby zdříml si po několik skutečných minut. Toto není povinný, ale to je ještě hezká myšlenka pro děti.

Grafika jsou moc příjemná a rozkošný, a všechno opravdu vypadá hezky. Zvuk, třebaže poněkud rozptýlený v nějakých částech hry, je podobně příjemný. Celkově, hra stárla spíše dobře v oddělení vzhledů.

Hlavní problém s hrou je jednoduše že tam není moc co to: všechno hra musí nabízet může být viděný a udělaný v patnácti minutách nebo menších. To řeklo, hra je ještě veselá zábava a zábava, a já představím si to by jsem byl ohromný pro mladší dětinebo ostatně kdokoliv přející znovu prožít milý pamět hry.


Rok vydaní: 1991

Vydali: Br?¸derbund Software, Inc.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo