Ultimate NFL Coaches Club Football
Ultimate NFL Coaches Club Football - náhled

Toto hra byla udělaná MicroProse v roce 1994. A nedělat si starosti jestli vy nevíte cokoli o sportu. Toto hra bude učit vás všechny tam

...

Traders - The Intergalactic Trading Game Recenze

Recenze | Screeny


Traders je hezký málo M.U.L.E. klonujte. To nemusí být nejlepší, ale zpět kdy já jsem byl děcko, já jsem hrál tyto hry pro hodiny s mými bratry. Vy můžete hrát to s až do 4 hráčů jednoho počítače. Jestli nemáte 3 přátele po ruce, další 3 bude nahrazený počítačem. Potíž hry může být vybírá z 4 voleb nebo vy můžete tvořit, že vás vlastníte nastavení.

Hra je vybudovat z 9 základních fází. První fáze je jen týdenní rovnováha peněz hráči udělali. V pravé krajní straně obrazovky, obrázky hráčů (opravdu podivných dívajících se cizinců) jsou ukázané s nejlepším hráčem nahoře a nejhorší dole.

Druhá fáze je stavební fáze. V prvním kole, vy vyberete si místo pro základ a pozemek, kde vy můžete budovat buď raketu pro hromadící šnek nebo 1 z 3 stavení pro shromažďování buď parfému, vody nebo květin.

V třetí fázi, vy vyberete si planetu aby poslala vaši raketu k. Planety mají různé velikosti, definovaný I, II, a III. Větší planeta, více šnek vy dostanete od toho. Také, planety označený "P" jsou pronásledovaní piráty, kteří budou růst vaše rakety, jestliže zvolíte to.

V čtvrté fázi vy najdete sebe zpět na mapě z fáze dva, ale tentokrát zjistit zboží vy jste dostali od planet nebo produkovaly. Kolik vy dostanete od kterého produktu závisí na počasí.

Po tom, nakupování začíná Yay. V této fázi, vy můžete objet ve vašem autě v ulici města aby koupilo zboží pro robotické bojující. Vy můžete buď koupit střelivo, obrany, mostynebo opravdu fajnové části pro vašeho robota.

Pak (ale ne v prvním kole), robotické bojující začíná. Každý hráč může nastavit jejich obrany, a potom umístit jejich robota, jestli oni chtějí. Jestli myslíte si, že vy vybudujete Mechwarrior, vy můžete přijít k vašemu nepříteli a prosit střílet jeho základnu. Jestli vy uspějete, vy dostanete jeho zboží.

Po tom, nejvíce nudná fáze začíná: obchodní fáze. Zde, vy můžete prodat všechno vás produkty k "Fat - Mike", vašemu šéfovi, takřkanebo vy koupíte nebo prodat je k dalším hráčům. Vy máte loooong čas zde rozhodnout se, vykleštěný beran, kterého vy chcete prodat nebo ne. A to pro každý jednotlivý dobrý. Voda, květiny, parfém, olej a šnek, ale musíte mít opravdu hodně šnek aby odvážili se prodej jich od té doby.....

....v další fázi, vy musíte platit nájemné vaší země ve formě šnek do Fat - Mike. On si vybere kolik každého člověka musí platit, definovaného buď hráče s většina šnek nebo hráče s téměř žádnými hady. Jestli nemůžeš platit jemu, vy dostanete žádný nový pozemek v další stavební fázi.

Po placení vašeho nájemné, vy přijdete k ostrovu kde vy můžete hrát loterii aby vyhrála peníze, koupit oleji vy potřebujete za posunující se, koupit nové raketynebo prodat drahokamy (ale nevím jak dostat je)

po těchto fázích týdenní rovnováha vrací se, andeverything začíná přes, do jednoho hráče udělal dost peněz (definovaný v preferencích). Mezi, Fat - Mike pravděpodobně daruje nějaké zboží, které hráči musí sesbírat v nějakém druhu rally. Nebo on dělá "hlemýždí soutěž", kde hráč s většina šnek vítězí v extra pozemku.

K technickou část: Grafika jsou dost hezká, podle mého mínění. Obchodní scény mají nějaký dost hezký detail v mašinerii pozadí a znaky mohou vypadat podivný ale v hezké cestě. Zvuky jsou jen nešikovné. "přijímající" zvuk hráčů, ukázat vám jsou připravený, dostává otravný po druhém kole. A smutně, to je většinou jediný zvuk uslyšíte. Hudba je téměř ne-jsoucí. V robotických-bojových fázích vy slyšíte nějakou hudbu která není nejlepší také, ale to je OK. Také, v hlavním menu, vy slyšíte nějakou hudbu, ale to již mizí potom co vy tisknete klávesu. Zbytek hry je bez hudby a naplněný "hezký" zní hru musí nabízet.

Pro rekapitulovat to: To je celková hezká hra. To může nebýt nic co pobavit po několik týdnů, ale to je hezká kratochvíle pro deštivé dny. To může také být veselou zábavu aby vyhodila vaše známé silo s vaším mechanikem ;)


Rok vydaní: 1992

Vydali: Linel

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo