X-Men 2 - The Fall of the Mutants
X-Men 2 - The Fall of the Mutants - náhled

V X - Men 2, můžete si vybrat pět členů ze seznamu patnácti jiný X - Men, načež vy sledujete pár darebáků (výslovně, členové svobodné síl

...

Tom and Jerry Recenze

Recenze | Screeny


Tom dělá to znovu! On unesl Jerryova bratrance Tuffy a je na tobě (vy jste Jerry) zachránit chudý málo modré myši.

Toto hra je typická strana rolování akční hra. Vy ovládáte malý ale slavná hnědá myš ve jménu Jerry. Vy pohybujete ním s kurzorovými klávesami, skok s ctrl a užívá položky inventáře s altem. S prostorem můžete změnit jiné položky, ale já navrhuji, že vy držíte modrý mramor šikovný, jak to je vaše primární zbraň proti všem druhům materiálu budete muset bojovat nebo vyhnout se na cestě (z vojáčků jiným hmyzům).

Hra bohužel nemá chránit význačný rys, tak jestli vy spustíte znovu to, budete muset hrát to úplně znovu. Naštěstí jestli vy ne- vystoupit hru, vy budete schopen pokračovat ze začátku úrovně vy aktuálně jste byli v.

Hra není příliš tvrdý, ale opravdu není to jednoduché také. Grafika jsou hezká dost, ale tam není moc já mohu říct o zvuku. Dohromady to je průměrná hra, dostávání průměrného skóre. Jediné, co udělá to vystupovat trochu je titul. Oni udělali průměrnou hru založenou na moc slavných znacích a dosáhli přinejmenším nějaké rozpoznání, ale tichý toto nedostane vás hákovitý na hře.


Rok vydaní: 1993

Vydali: Albino Frog Software, Inc.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo