Empire Deluxe
Empire Deluxe - náhled

Panství luxusní je otáčecí-založená strategická hra ve kterém objekt je aby chopil se všechny města na náhodně vygenerovaném mapě použití

...

TKO Recenze

Recenze | Screeny


Hlídací boxeři jít hlava směřovat a dostat odulé rty! Podívej se na je udeřit peklo z navzájem! Být jeden z nich, bez vůbec kdy stávejte se zranění!

Ano TKO je rohovnická hra v první osobě perspektivě a pro oba hráče zároveň. V jedné části obrazovky vy vidíte vašeho boxera, skrz oči oponenta a v dalším okně vy vidíte vašeho oponenta, ačkoli vaše oči.

OK, oni zdá se být statický a nedělají moc, ale pak znovu, tato hra opravdu nevyžadovat moc boxu schopností aby hrály to.

Vy dostanete se do jste vybrali bojovníka, kterého vy chcete být a potom prosit klepat peklo z oponenta, do té doby, než vy můžete uchopit titul. Moc snadnější řekl pak dělaný.

Ale vy můžete hrát/praktikovat ve dva-hráčském módu. Jen pamatovat si, to je vše o časovacích úderech a blokující jeho útoky. Tam je menší sláva ale více bezpečnosti jestli vítězství na body - ale mimo kurz jestli chcete, vy můžete jít pro ránu ven!

Tak cítit se jako výprask čísi mozku v? Dobře, hraní takové hry dostane vás v o hodně méně problém než jestli vy opravdu jste proběhli aby rozmlátili hlavu nebo dva :)


Rok vydaní: 1989

Vydali: Accolade, Inc.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo