Yes Prime Minister
Yes Prime Minister - náhled

Já jsem docela jistý vy jste obeznámen s brilantní britskou politickou satirou volala ano ministerského předsedu. Dobře nyní je vaše šanc

...

Tiny Skweeks Recenze

Recenze | Screeny


Opustit to do Francouze aby myslel že chlupatý M&M- ovo s tesáky udělat ohromnou hru! Já mohu říct , že jak já jsem část francouzská. Malý Skweeks je hra hádanky s rysy malých koulí chmýří s velkými zuby, špatným dechem, a omezená inteligence.

Použití kurzorových kláves a volné místo vy vyberete jednotlivý skweek najednou a pohybový jemu/jí/to v směru. To je kde malý mozek začne se používá, jako skweek bude stále jít do té doby, než to setká se s překážkou, jako je zeďnebo blok. Pro řešit úroveň vy musíte umístit malý skweek na platformě oběžníku který odpovídá jeho barvě kožešiny. Musíte vést všechno skweeks k jejich platformě před časovačem dosáhne nulu.

Hra užívá systém hesel aby dovolila restartování v poslední hádance vy úspěšně jste vyřešili. Grafika ukáže jejich věk, přece však jsou víc než rozsáhlý pro hru aby byl hratelný.Hudba je chňapavý, ale - ův pospíší si ' nápěv je spíše překvapivý jak to často přestávky v jen potom co vy začnete úroveň, zvláště ti kteří začínají s moc málo času předně.

Hádanky se množí potíž v docela rychlosti a nových překážkách, modifikátory a zastrašující prostředky jsou představené v jemném poměru. Vy pravděpodobně nebude musíte zopakovat mnoho výchozích stavů, ale oni začnou vzít vícenásobné zkoušky předtím než vy začnete se nudit.

Jedna obtíž, a toto možná kvůli DOSBOX, jsem byl ten, že já jsem nebyl nebyl neschopný odejít do DOS jakmile já jsem začal hraní bez muselo zabít DOSBOX.

Malý Skweeks může být francouzský největší příspěvek k světu po smažených hranolkách (ano, já vím, že oni jsou z Belgie, ale pracovat se mnou zde). To je jistě legrační málo her pro hádanku lidi kteří vychutnávají hry v tomto žánru. Vytřeštte nějaký M&M- ovo ve vašich ústech a měla nějakou-hrající veselou zábavu hádanky!


Rok vydaní: 1992

Vydali: Kalisto Entertainment SA

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo