Super Solvers - Operation Neptune
Super Solvers - Operation Neptune - náhled

A rozbitý kosmickou kabina obsahující životní informaci z vesmírné expedice zneuctí oceán. Vaše práce je aby řídila vaši ponorku skrz spo

...

Thomas The Tank Engine and Friends Recenze

Recenze | Screeny


Já užívám aby miloval Thomasa a jeho přátele. To není opravdu kresba, to je víc jako loutkové divadlo a sonorita byla udělaná Ringo Starr (jeden z BEATLES). Představujte si, že! A tady je šance na to hrát hru o Thomasovi a pomoct mu stát se opravdu užitečným motorem!

Dobře, tam jsou ve skutečnosti dvě hry zde. Jeden koná se na železnici (a je bohužel jen pro jednoho hráče), ale další, paměťová hra, může být hraný dvěma hráči také. Toto memo hra je velmi jednoduchý. Vy máte dolů jiné líce štítku a vy potřebujete aby našli okrájí.

Pokud jde o hru sám... Dobře, je to velmi barevný, ale zvuk není dobrý vůbec. Rozvažování grafika tato hra má, zvuk by měl být mnohem lepší! Ovládací prvky jsou jednoduchý prostor pro rychlost) a knoflíky aby pohybovaly. Občas vy vstoupíte do prémiové úrovně, kde vy potřebujete aby závodili!

Železnice jsou četné. Vy potřebujete aby vykonávali úkol na každém z železnic. Základním způsobem toto znamená, že vy potřebujete aby připojili vozík potřebný a potom skončit cestu. To může znít snadný, ale to není. Vždycky červený praporek se ukáže, vlak přichází blíž k Vám!

Jediný manévr vy můžete dělat je aby ustoupil z cesty. Ale nemůžeš vidět kde další vlaky jsou, tak vy ne přesně si nevíte rady! Dole také spatříte světlo světa posun. Jakmile to nastavuje čas vypršel.

Proč dám toto pod hádankami? Dobře, vy základním způsobem potřebujete aby vyřešili kdy a kde pohybovat vaším vlakem, tak vy se vyhnete provozu v protisměru. Tak vy budete potřebovat aby vyřešili jak další motory pohybovat. Jestli vy srazíte se, vy jste volný drahocenný čas.

Tam jsou také kusé koleje a poškozené stopy to mohou způsobit vás havarovat jestli vy jste příliš rychlí.

7 scénáře jsou moc podobné, ale ne docela stejný. Oni inklinují k dostat stále více obtížný, tak tam je nějaká výzva v této hře.

To je rozhodně download mladší (a ti mladý na srdci) bude milovat!


Rok vydaní: 1992

Vydali: Peakstar Software

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo