Digger (1983)
Digger (1983) - náhled

Ano, to je good - old hra že dokonce je obtížná výzva na každého, kdo hraje to - kopáče!

Vy musíte ovládat kopající stroj v dolu a

...

Monty Pythons Flying Circus Recenze

Recenze | Screeny


A právě teď, pro něco úplně jiného... modřín. Och ne, já mám na mysli Monty Pythons létající cirkus. V této hře, vy jste bláznivější. Věci začnou jako běžnou věc, být to vysoce výstřední, platforma, ale dost brzo, vaše tělo dostává transformovaný do ten od ryby. Od teď, hra je běžná věc, je vzhůru to podivínský shoot'm v stylu Gradius a nulový Wing.

Při vyhnout se různým kamejím věcí a lidí z televizních sérií, vy střílíte váš průchod sewerpipes, následující cesta poukazovala na krok za krokem bílé rukavice. Jak vy děláte tak, vy můžete sbírat studené starty které obnoví vaše zdraví. Klobásy, pečená vejce, plechovky spam... vy uvidíte to všechno.

Čas od času, váš postup bude daný do zastavení jak vy dosáhnete šéfa. Tyto zahrnují renesančního hocha s hmotou pohonnou na jeho hlava, střílíte na vás, španělské vyšetřování, házení polštářů a dopravního strážníka, chráněný linií trafficsigns. Třebaže tito šéfové relativně jsou těžko tlouct, oni jsou velká legrace také, jednoduše kvůli jejich hlupáčkovi.

Ze všech absurdních her, které já jsem hrál, tento cítí nejpřirozenější absurdní. To dá úsměv na číkoliv tváři, vykleštěný beran, kterého oni jsou staří Monty Python fanoušci, někdo, kdo jako smích, hráči a muzejní správci.


Rok vydaní: 1990

Vydali: Core Design Ltd.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo