Games - Winter Edition, The
Games - Winter Edition, The - náhled

Epyx byl známý jejich vynikajícími sportovními hrami (většinou olympiádami). Tady je ještě další jejich sportovních her. Tentokrát zařizu

...

Thexder Recenze

Recenze | Screeny


Velké roboty. Velké roboty s lasery. Zpět v polovina osmdesátých let, s lidmi jako Transformers, GoBots, a Robotech, oni byli velká věc. Tak ta není žádná překvapení které herní umění udělala Thexder v roce 1985, a nakonec udělená Sierra práva přinést hru různým počítačům Ameriky v roce 1987. Mezi těmi počítači, byl DOS PC. Tak bylo čekání mající cenu toho? Čtěte dál.

V této hře, vy budete řídit velkého robota, a prosit vést to skrz 16 úrovně. Vy máte naváděcí laser sejmout nepřátele kteří vstoupit zemi a vzdušné-založené varianty, a dočasný štít který spotřebuje nějaký z vaší energie, ale dovoluje, že vy necháte štít absorbovat škodu od nepřátel. A zatímco váš štít a laser spotřebuje energii, tam jsou nějaké druhy nepřátel kteří, kdy zničený, naplnit znovu vaši energii zahradit trochu. Nakonec, také budete mít schopnost zvýšit kolik energie vašeho robota může mít.Vy máte metr nazvaný ' ENMAX ' , a jak vy postupujete skrz úrovně, vy získáte ENMAX body ty bude vám dovolí zvýšit vaši energetickou zásobu. Grafika jsou vytvořená z pouze několik málo barev, ale oni nevypadají hodně špatní. Tam je nějaký hezký málo detailů na vašem robotovi a nepřátelích, a animace na těchto věcech je dost dobrý. Grafika pro rovná uspořádání není marná nebo dobrý, oni jen slouží jejich účelu formování rovného uspořádání, při dělání bloků dívají se trochu trojrozměrná spíše než plochá, pevná barva. Tak opravdu, nebudete podlahový, ale vaše oči nebudou obtěžovaný také.

Ovládací prvky jsou pěkná křehkost v hře. Laser střílí moment, který vy stisknete mezerník, a váš loď/robot manévruje bez jakéhokoliv skutečného intervalu. Vy máte několik volby v klávesnici také.Udeření ' S- ův otáčí mimo zvukové efekty, a vděčně, udeření - ův M' zastaví hudbu. Proč chtěl byste zastavit hudbu? Protože to je jedním z problémů s tímto hrou.

Zatímco tam jsou pouze několik málo zvukových efektů v hře která udělat jejich základní práci, opakovaná hudba je zdánlivě nekonečné série jednotlivých poznámek. Jistě, vy máte Beethovenovu sonátu měsíčního svitu na titulní obrazovce (také singlu-poznámce jen), ale in - game hudba dostává spíše mřížoví po krátkém čase jak to hučí dál a dál. Faktor v , že hudba vystupuje řez vždy, když vy střílíte, a opravdu nemá smysl mít to na. Další záležitost, která není tak převládající, jsou rovné návrhy. Jistě, oni dostanou víc složitý a obtížný jak vy postupujete, ale oni cítí moc základní... oni dostanou práci dělanou, a dělají už jen málo. Pravděpodobně největší záležitost jde se zbraní. To je hledající laser, tak to tančí kolem mezi nepřáteli kdy tam je víc než jedny na obrazovce. Dostaňte napadený skupinou nepřátel (čtyři nebo více), a laser účinnost je drasticky zmenšený. Jsem si jist, že to jsem byl plánovaný, ale kdy to je napojí nepřátelé které nemůžeš ve skutečnosti uhodit, zatímco vy zkoušejí střílet nepřátele kteří mají pravdu ve vašem tváři zraněný vy, to je sporné volba zbraní chování. Jistě, to pracovalo dobře v Genesis's herních Alisiaůvovi dragounovi (díkách je schopen zapnout to), ale to neudělá - pracuje příliš dobře zde.

Tak celkově, jak postupuje hra? Docela dobrý. Grafika jsou užívaná pro dobrý efekt, ovládací prvky jsou v pořádku, a tam je nějaká hloubka k hře. Rovné uspořádání není příliš inspirované, hudba jistě mohla by být vynechaný, a laser chování mohlo by být štípnutý, ale hra ještě může být veselá zábava.To je jednoduchá běh ' n zbraň nesnaží se aby dělala víc než to musí, a jestli to tluče vaši fantazii, pak můžete jen vychutnávat sebe.


Rok vydaní: 1987

Vydali: Game Arts Co., Ltd.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo