Willy the Worm
Willy the Worm - náhled

Čechrací stroj červ je jedním z nejstarších počítačových her já vím. Citování vývojář Alan Farmer, čechrací stroj červ je rychlá, vyzývav

...

Terminator 2 - Judgment Day Recenze

Recenze | Screeny


Terminátor 2: Soudný den je akce klasická. Každý pamatuje si spiknutí, linky, triky a téměř všechno o tomto filmu. To byl obrovský úspěch celosvětově a videohry byl jen otázka času. Terminátor 2: Soudná den hra, byl uvolněný v roce 1991 Ocean.

Vy hrajete jak dobrý starý T - 800 cyborg a váš poslání je chránit John Connor z nového terminátoru: smrtelný T - 1000. Vy projdete jiným úrovněmi bojem, střílením, řídící a řešící hádanky. Bojující a střílející úrovně jsou opakované a nudné. Vy čelíte T - 1000 na některý z filmových lokalit jako je nemocnice, a budete muset porazit ho nebo dostat ho z obrazovky aby mohla předat úroveň. Mezi nějakými úrovněmi vy najdete hádanku, kde vy potřebujete aby opravili T - 800- ovo ruku nebo tvář čas proti Vám. Jestli vy děláte to dobře, váš zdravotní bar bude obnovený.

Mé oblíbené úrovně jsou jedny s ptačí perspektivou, kde vy jste uprostřed pronásledování z filmu (jako je T - 1000 v náklaďáku tepání T - 800 a Johnovi Connor). V těch úrovních musíte se vyhnout mnoha překážek a sledovat pro váš a váš partnerův zdravotní bar.

Něco já jsem neměl rád o této hře je skutečnost, že nemůžeš chránit. Je to velmi zklamání protože vy jen máte jeden život a nejsou žádný pokračuje také! Jediná věc vy můžete dělat po hra skončila, je aby dal vaše monogramy ve vysoké vyhodnocovací palubě. Nicméně, nemyslím, že dokonce vy chcete vědět vaše vysoké skóre, vy jen chcete šoustání pokračovat!

Grafika jsou hezká, a vy dostanete se do vidět malý cutscenes mezi úrovně. Pokud jde o hudbu, je téměř neexistující. Já jsem jen slyšel nějaký v úvodu a vysokých spoustách paluby. Zvukové efekty jsou průměr a tam není moc co neposlouchat.

Dohromady, terminátor 2: Soudný den je jeden z těch her, které vy hrajete jednou a vy mají se hezky, a potom vy jste zapomenuli na to navždy! Já bych dával značku z 3 kvůli prohledávacím scénám a hádankám. V každém případě, jestli vy jste velký fanoušek filmu vy si užijete to o tolik víc.

Provozujte T2.netopýr soubor aby mohl hrát to.


Rok vydaní: 1991

Vydali: LJN Entertainment, Inc.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo