Crisis in the Kremlin
Crisis in the Kremlin - náhled

Krize v Kremlu je uspořádaná a originální hra.

To dá vás do bot jednoho z vůdců sovětu politické strany - dovolující vás, abyste j

...

SuperKarts Recenze

Recenze | Screeny


Je čas pro nějaké závodění. Extra Karts je dobrá počítačová hra. Což znamená to není příliš realistický, ale to je ještě veselá zábava aby hrála.

Tam jsou dva režimy aby hrály v. Jeden je styl arkády kde vy dostanete doživotí a body sbíráním peněz někdo klesl na dráze. Více peněz, které vy sbíráte lepší. Vy také dostanete peníze na dobré dostihy výsledky, tak nezůstanou příliš daleko vzadu při sbírání toho.

Další volba je druh simulace. Tento je můj favorit. Vy vyberete buď 1. nebo 2. část turnaje nebo vy můžete hrát na celý turnaj. Budete muset závodit a dostat body pro dobrý výkon. Ten, kdo sbírá většina bodů vítězí v. Znovu vy můžete zvednout peníze na nákup upgrade (jako je větší tank nebo lepší motor...) pro auto. Toto je v podstatě zbytečný na snadnějších úrovních; nicméně na tvrdší jeden budete muset dělat to. Rozdíl v úrovních je rychlost aut a jejich obrnění. Auta jsou mnohem rychlejší na vyšších úrovních hry.

Oba režimy mají odpočinkovou zastávku - značené místo kde vy projíždíte pomalu vstávat pohánění a opravení. A oba mají prémie arkády aby sbírala dostupný v pit - stopu také). Vy můžete sbírat turbo (až do 5), extra uchopení (až do 5), oleje (vašeho rozbíjejícího se oleje). Turbo udělat vaše auto jít rychlý a extra uchopení dá vám moc potřebného extra uchopení na prekérních situacích (počítačových použitích těchto něco navíc také). Olej je jiná věc. unikající naftou k dráze vy můžete zaneřádit počítače uchopení pneumatiky. Vaši oponenti se zatočí jako blázna, ale jestli vy prosakujete příliš velkou část toho na cestě, vaše auto uvolněné zlomy a vy budete uvolněné vlečení také, tak dává si pozor.

A zvláštní rys hry je že to vytváří textové založené srubové soubory na vašem primárním pohonu. To vytváří hezkou tabulku a vy můžete kontrolovat na aktuální stojící po nějakém /každém /žádném závodunebo všechny vašich a oponentův časech klínu.

Hra také má síťovou hru, a 2 hráč rozdělená obrazovka. Nicméně já jsem zažil kroužek na klíče problémy přetížení v pozdějšího. Možná jestli vy prosíte nastavit jiné klíče....

Hra má dobrý zvukový efekty zvažující jeho věk. Hudba je nic zvláštního. Já obvykle vypnu to. Grafika jsou dobrá. Hratelnost je vysoká, protože to je pro začátečníky stejně jako pro zkušené uživatele. Jeho slabost je skutečnost, že nemůže hrát jednotlivý závod. Tak já bych dával 4 celkově.


Rok vydaní: 1995

Vydali: Manic Media Production

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo