Race the Nags
Race the Nags - náhled

Nags je jednoduchý, ale vysoce návyková hra koňských dostihů.

Hra začíná výběrem kolik hráčů chtějí hrát 1 - 6 hráče mohou hrát tu

...

Super Tetris Recenze

Recenze | Screeny


My všichni známe klasickou tetris hru. Extra tetris je velmi podobný tomu. Kromě této verze upgradovala hru a dala tomu nějakou další akci.

Já první jsem hrál tuto hru v domě přátel. Můj přítel a jeho dva sestry byly totálně závislé na této hře. Nerozuměl jsem byl co povyk byl všechno o do té doby, než já jsem byl měl mou první zkoušku.

Na rozdíl od klasické hry, zde vy vyrazíte s mnoha řad. Vaše práce je aby pracovala váš průchod k spodní části. Každá úroveň ukazuje nový obraz a toto obraz je také viděný v blocích. Jakmile vy jste vyčistili spodní řadu, kterou vy postupujete k další úrovni.

Každá řada vy jasno budete vydělávat vy 2 bomby. Tyto bomby sestoupí stejným způsobem pravidelné tetris bloky dělat. Ale nyní místo toho, aby byl přidaný na vrch existující blokuje bomba vyčistí bloky oni udeřit. Toto spěchá hru nahoru a dává že málo kusu extra taktiky klasická tetris hra mine.

A že ne všechno. To má volbu pro určený pro více hráčů také. Hrajte kooperativní nebo konkurenční v stejné hře!

Dva bloky půjdou dolů a každý hráč bude ovládat jedno použití klávesnice, myši nebo ovládací páky.

Na rozdíl od nějakých her vy hrajete pro večer a nikdy nedívat se zpět v, to je hra jednoduše vy ne- nezastavíte hraní. Vy jste byli varovaní.


Rok vydaní: 1991

Vydali: Sphere, Inc.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo