Hammer of the Gods
Hammer of the Gods - náhled

Another drahokam z počítání Nového světa, kladivo bohů je během nastavit éru ohromných vikingských zkoumání a před mocným novým impériem

...

Super Solvers - Operation Neptune Recenze

Recenze | Screeny


A rozbitý kosmickou kabina obsahující životní informaci z vesmírné expedice zneuctí oceán. Vaše práce je aby řídila vaši ponorku skrz spodní mořské bludiště, zjistit všechny kusy padlé kapsle, a odkrýt záhadu vesmírné expedice.

Při plující vaší ponorce vy budete často dostanete amok mořských kreatur které zdály se být proti Vám vůbec kdy z jakého důvodu. Pro usmířit jejich agresivní kroky, které vy máte omezenou zásobu inkoustových kuliček které můžete střílet na ně. A přímý zásah omráčí a skrýt nějaký /každý /žádný mořský život po omezenou dobu, dovolující vám sklouznout minulý je a na vašemu cíli. Inkoustové kuličky jsou doplnit na konci každého sektoru kdy vy vstoupíte do napájecí stanice. Musíte najít a sbírat všechny kusy kapsle v sektoru předtím, než vy budete povolený vstup na napájecí stanici.

Zřejmě expedice hrozně je pod financovaný protože jedna osoba oni mohou spoléhat se na pro matematické odpovědi (vy) také musíte navigovat ponorku. Následně, příležitostně vaši postup bude přerušen tak vy můžete odpovědět matematiku související otázky z plovoucího mořského základu. Odpověď nesprávně a vy vrátíte se do vašeho zkoumání poněkud poškozeného. Tyto slovní problémy jsou vždy na téma aby váže se k hře tak vy nikdy necítíte se jako, že vy jste totálně vyňatí z hry. Pro pomoct vám odpovědět na otázku, že vy máte kalkulačku který můžete vstupní vícenásobné příkazy do a to bude automaticky počítat podle objednávky provozního pravidel (násobení před dodatkem, který druhem věci).

Vedle náhodné slovo problémy, také budete muset rozbít kód na datových kanystrech že vy najdete aby zjistili data zahrnula. Toto pokročí záda-příběh hry. Budete muset také řešit početní příklad aby byl zasazen do napájecí stanice.

Hra má dvě úrovně potíže která ovlivňuje typ slovních problémů hra dává Vám a agresivitě mořského kreatur zaútočení na vás.Začátečníknebo ' průzkumník, úroveň otázek jsou pro vyšší rovní základní studenti, a tvrdšínebo ' mořeplavec, úroveň nebo otázky jsou lépe vhodné pro brzké sekundární studenty.

Toto hra není část extra výpočetních zařízení sérií her.Rok toto vyšlo, spolu s vizuálním stylem a tématický integrace vedla tuto hru aby byla obsažený na nějakých seznamech s další ' extra výpočetní zařízením - ův hry jako ' Midnight záchrana, ' Treasure MathStorm, a jiní, ale tato hra postrádá zásadní prvky ofthat série. Nicméně, operační Neptune je vynikající hra a mohla šťastně najít domov mezi to sbírka her.

Operační Neptun je dobrodružství matematiky zaměřené na ve věku 9 - 14. Toto hra byla přepracovaná pro Windows CD-ROM v roce 1995 se zvětšenou grafikou a zvukem, jestli vy můžete najít to.


Rok vydaní: 1990

Vydali: Learning Company, The

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo