Player Manager 2
Player Manager 2 - náhled

Hráčský manažer 2 bylo udělané v roce 1995 společností nazvanou Anco, společnost která udělala velmi dobré sportovní hry jako vykopnout 9

...

Stunt Driver Recenze

Recenze | Screeny


Ve stejném roku jak slavný Stunts přišel do polic, další také velmi dobrý senzace automobilová hra vyšla, pojmenovaný senzační řidič. Teď já musím říct to, já mám rád tuto hru méně pak Stunts, tam jen není pravý pocit v tom, ale nenechávejte že hod mimo vás, jako já ještě takto hra moc moc a to nabízí rysy Stunts ne.

Jako první tam je jednoduchá fakta, která podařilo se jim sbalit všechno tento materiál na menším pak 2MB prostoru a nyní vidět co oni ve skutečnosti nabízejí na takový malý (přinejmenším dnešním standardy) množstvím místa na disku.

Dobře, tam je možnost on - line určená pro více hráčů. Já mám na mysli, kolik her nabídky, kterou již v roce 1990??? Bohužel neměl jsem šanci na to testovat tento význačný rys, ale to by mělo pracovat přes DOSBOX. A já mám na mysli tam je opravdu žádný způsob jak dovrší tento význačný rys, tiché tam jsou nějaké další věci pracování v laskavosti této hry.

Grafika může být stanovený z CGA k 256 barvám VGA, s různými kvalitou rozsahy mezi. Zvuky zahrnují nějakou řeč která zní strašná skrz PC mluvčí, tak ověřte si, zda vy má Soundblaster konfiguruje (vy konfiguruje zvuk v herní nabídce pro volbu parametrů - přinesená dále tlačící úniku). Tam je kursový editor (právě jako v Stunts), ale tam jsou úrovně potíže. Tak ne jako se senzacemi, kde vy jednoduše jste vybrali oponenta (lišící se v kvalitě), nyní vy máte tři úrovně potíže. Jako nováček cesta je všechny váš, ale jinak vy dostanete se do vybrat konkurenty a mít skutečný závod s nimi (několik kol).

Také tito oponenti budou prosit běžet vy na nepravé cestě při předjíždění a vy můžete dělat stejný jim. Příliš moc bouchání a narážení může způsobit oddělí zničení auta, ale tam je dokonce kolem způsobu, jakého. Tam budou zástupy ujímavost pro vás, tam bude kvalifikační časy a to bude cítit jako skutečný závod! Vy můžete dokonce připojit řídicí ústrojí vašemu počítači a použít to (namísto myši, ovládací páka nebo klávesnice), tak hra opravdu nabízí vám hodně volby a zkouší opravdu vybíravý, ale tam je právě ten jednoduchý prvek veselé zábavy kterou zdá se, že je promeškání a radši by šlo zábavná Stunts místo toho, dokonce když oni nabízejí menší.

Navíc k všem/u toto, hra dokonce má zvláštní menu úvodník, který dovoluje vám přibližně měnit cokoliv, ze stupně zaostřeného, viditelnost, uchopení pneumatiky, přímo dolů k barvám - ův aut oponentů. Aby mohlo začít to, psát cfged akcii.cfg. A to je kde dokonce můžete změnit nastavení se pokud týče jaké srážky mohla by udělat vašemu autu.

Dohromady opravdu dobrá závodění hra, která nabízí tuny věcí, které vy  můžete dělat, abyste/s tím, ale nějak že málo extra něco já doufám, že dostane od závodění hry není tam. Nevím... Já jen dávám přednost Stunts, i když tato hra jistě má cenu zkoušky!

Aby mohl provozovat hru (bez ochrany proti kopírování) vy potřebujete aby provozovali soubor volal senzační_k.exe. Jinak jestli nemůžeš odpovědět správně dvakrát vy dostanete brzký vánoční dar ;)


Rok vydaní: 1990

Vydali: Sphere, Inc.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo