Das Boot - German U-Boat Simulation
Das Boot - German U-Boat Simulation - náhled

Většina vy budete znát film Das Boot. Vy budete znát atmosféru filmu, panika a klaustrofobní prostředí, a šance jsou že vy jste měli rád

...

Street Rod Recenze

Recenze | Screeny


Toto hra je pravdivá klasika. Vy začnete jako malicherný pouliční závodní vůz který chce byl králem cesty. S malým peněžním obnosem vy koupíte auto (ve skutečnosti více kusu odpadu) a začne závodění. Jakmile vy začnete vítězství nějaké závody vy dostanete více peněz a aut. Pokračujte v závodění dokud vy ne máte nejlepší auto možné a potom vyzvat krále aby mohl stát se prvním pouličním závodním vozem!

Tam jsou víc pak dost závodění her kolem. Věci, které dělají tuto závodění hru jinou je fakt totálně můžete změnit vaše auto jak vy přejete si. Změňte motor, karburátor, střechu, kola a tak dále Vy můžete dokonce hodit efektní nálepku na straně vašeho auta.

Při závodění dalších závodnících vy můžete buď závodit o penězíchnebo vyhazovech. Při závodění pro vyhazovy vy můžete vyhrát oponenty auto nebo upustit váš, tak dává si pozor komu jsou vyzývavý!

Fakt tato hra nedostane perfektní skóre je slečna jiných závodních drah. To je buď akcelerační závod nebo obvod (který nezmění btw). Hra kompenzuje s veselou zábavou stonavý vaší jízdy.

V každém případě, jestli vy máte náladu na pro nějaký streetracing, stáhnout toto málo drahokamu!


Rok vydaní: 1989

Vydali: Magic Partners

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo