Steel Panthers
Steel Panthers - náhled

WWII... Celou cestu z prvního útoku Německem na Polsku k spojeneckému/sovětu branému Berlína. Tady je vaše šance šla zpět včas a znovu pr

...

Star Wars Chess Recenze

Recenze | Screeny


Radujete se všechno vy kdo ví co TIE kandiduje za v TIE bojovníkovi!

Radovat se vy ten playeth šachová partie, pro ne déle musí odejde všechny váš starý Hvězdné války čísla (devalvování je braní jich ven balíčků) a udělají příliš velkou šachovnici šachů aby znovu ztvárnily a představí si co by se stalo, kdyby C3P0 wereto vzít na Hajaja nebo jestli Chewbacca nějak zvládal aby ztratil boj proti Stormtrooper - to není jen mě, je to? - šachy Hvězdných válek jsou tu!

Digitalizovaný Soundblaster Blasters a nezapomenutelný tematiky Hvězdných válek přetékají. Digitalizované hlasy jsou také půvabný dodatek, jestliže ne přesně hlasy vy pamatujete si.Nejdříve, jsem myslel jsem byl si, že toto by jen být ' Battle šachy vstupuje do vesmíru Hvězdných válek ' . Já jsem nebyl nebyla nedaleko značka. Ale tato hra je LOT zábavnější než já první jsem myslel , že to mělo být. Překvapivě tak, ve skutečnosti.

Bojiště bylo přesunuté z vakua prostoru, lesy Endora a zamrzlých pustin Hoth poněkud menší, ale nikterak malý, aréna šachovnice.

Nejenže obsah s bytostí Emperor, Palpatine také bere titul krále, jmenování Darth Vader titul královny (opravdu, kdo jiný mohl hrát?) a provedení jeho gambit pro galaktickou nadvládu. Ačkoli tento ne Vader já jsem vyrůstal aby věděl a milovat - žádný ze záludný a sadistický slovní triky a slabůstky které jsou jeho ochranná známka zde, já se obávám.Boba Fett, hraní strany panství blasteru-ovládající, Jete - Packing Bishop, je možná nejblíže ke George Lucasovi' '- ův znakům temné strany aby vyjádřila jejich podíl v této hře. Odbojná armáda je víc jak vy byste si představili, že to je.

Temná strana síly je stín lehčí než mohlo by to být. Ale pak, odvolání Hvězdných válek klene všechny věkové rozdíly. Toto hra je rozhodně 3+ sazby podle věku, tak neočekávají žádná chycení ke grafice tak jak jsou v dalších animovaných šachových partiích.

t nejprve, rád bych věděl, kde Hana Solo přišel do toho všeho, ale pak já jsem spatřil ho - ještě uzavřený v Carbonite v rohu. Zařazený ke pouhý málo pixelů. Žal je on.

Chycení pro jiné kusy jsou ohromná málo animací knihy komiksů. Část z nich jsou moc neočekávaní. Já opravdu ne- nechci říct příliš mnoho o nich protože sledování jich prvního několikrát je opravdu co dělá tuto hru ohromnou. Novota dělá zanikat ale zachytávací animace mohou být vypnut, nejenže šetřící čas ale také odstranění, do jisté míry, faktor opakování který není žádný animovaný herní pád šachů.

Oblast mine kusům a jevištní sadě pro krátkou bitvu mezi dvěma znaky.C3P0, jak dost vhodně táborový Bishop, ptá se Boba Fett, ví jak nebezpečné tyto věci mohou být?před bijícím jeho blasterem z jeho rukou, házení to do podlahy a mající za následek nahodilý výstřel gilotinující hrdiny mého mládí.

Dost rušivý Yoda, rozšklebený a dávající palce nahoru (dobře, to je to, co to zdá se mi, že...), jako havran, je zdaleka nejvíce humorný znak v této hře.Sledující jemu říkat Stormtrooper ' obráceně že jejich zbraň je, ano ' pak použití síly aby dostala je odstřelování jejich vlastní hlavy mimo nutily mě hlasitě se zasmát.

Já jsem utratil několik her vyřešení které pohybuje aby udělalo jen tak mohu sledovat každou jednotlivou zachytávací animaci! Smutný jako já jsem...

Pak já jsem vypnul je, protože oni zpomalili hru, jsem nutil mě zapomenout jaké to je, když já jsem plánoval a jsem stal se znervózňující opakovaný. Já dokonce jsem vypnul zvuk po chvilce jak pohybová hudba začala mřížku...

Sledující Yodaova šoupání jeho cesta paušální, braní jeho sladkého času na to dělat tak může snížit rychlost poněkud, také.

Hlavní zklamání, kromě AI být trochu snadný pro mou zálibu, je že když Check - Mate je udělaná, tam není žádná končící animace. Já těšil se na Lukáš Skywalker dostane kolové mísič sedm cest z neděle každým kusem postupně ale, běda! alack, to není stát se.hra skončila ' je vám řečeno, a to je vše.

Pro ty ne tak dověděl se v nástrahách a způsobech 2. nejlepších stolních her na světě, menu rádce dá vám narážku na jakém pohybu může být nejlepší další a vám dovolit pást se na všechny kusy, které vy jste zachytili.

Pro zkušené hráče, AI je také nastavený v tomto menu. Ačkoli, potíž je nastaven dovolující AI více času na to vypočítat to je další pohyb spíše než zpřístupnění vyšší databázové sady složitosti.

Toto může být dotek zklamání, jak počítač vezme téměř úplně celou dobu vymezený v tom pro každý pohyb. Můžete si vybrat síle pohyb (to je silový Palpatine Kasparov udělat pohyb to je aktuálně rozhodne o, neužívá sílu, mladý Padawan...) z Actions menu, ale toto spíše poráží účel AI.

Z Actions menu vy můžete také přepnout Sides, pro ty, kdo vždy chtěl snížit kopového Yodaa, dávat Wookie Wedgie nebo vykonávat nevýslovný postupuje podle princezniny Leiy.

Ze zábavného menu, můžete si vybrat hrát proti další lidský oponent namísto AInebo jednoduše divák a sledovat bitvu rozvinout se mezi dvěma stranami.Vy najdete také - ův vzhled a celkové dojem - ův možnosti v zde, které je v podstatě zda bílá je nahoře nebo spodní část - toto může všechno být změněné mid - play tak tam je vždy příležitost k tomu, změní váš názor měl bys dostat unavené ze sledování Leiy třást se nahoru palubu nebo zírání na řadu Stormtrooper- ovo pancéřovaných prdelí.

Při činu menu tam jsou standardní šachové partie možnosti zříkajícího se pohybu, nastavení šachovnice nahoru jak vy chcete (využitelný jednoduché rozhraní který je snadno použitelné) a nabízející tah stejně jako volby, nalezené v nastaveních menu, točit theanimations a zní zapnout a vypnout. Nastavení, chrání, náklad a nová hru jsou všechny dostupný skrz herní menu.

Pro šachovou partii, s dalším lidským oponentem, tato hra je velká legrace. Dokud novota nosí mimo a vy jdete zpět k nám pravidelná šachovnice - volba které není dostupný jak to je v souhře- ovo BattleChess - nebo hrát hru z jiného hlediska.

To je zajisté mající cenu hry skrz, jen kdyby pro zachytávací animace. Ačkoli jestli vy hledáte vážnou výzvu šachů, tyto nejsou droids vy hledáte...(mimochodem, TIE stojí pro ' iontový motor dvojčete ' )

celkově, tato hra je ta je legrace by měl být - veselá zábava. Ale pro šachovou partii, to není nejlepší. Jeho obnovující vlastnosti jsou skutečnost, že to je šachy, to je Hvězdné války a to je zábava.Nuff řekl.

Jestli tyto jsou věci, které vy máte rád:

Dostaňte tuto hru!

4/5

Toto hra je vícejazyčný. Jen editovat SWCHESS.CFG s nějaký /každý /žádný textový editor, a změna ENGLISH GERMAN, FRENCH nebo SPANISH hrát v těchto jazycích.

Pod WinXP pravděpodobně vy musíte editovat SWCHESS.CFG s nějaký /každý /žádný textový editor a změna 5s po MUSICPARAMS a DIGITALPARAMS k 7s. To neznamená že budete mít zvukový, ale vy můžete provozovat hru přinejmenším.

Úvod svištěl minulost pokud to není asi okolo 500 cyklů, ale hra potřebuje být hraje v kolem 10,000. Dokonce pak, rychlost může být pomalý kvůli pohybové animaci. Nastavte cykly nějaké /každý /žádný vyšší a hudba bude koktat. Frameskip a vy ztratíte celou animaci že vy jste stáhnuli tyto hry pro.


Rok vydaní: 1993

Vydali: Software Toolworks, Inc., The

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo