Worms+
Worms+ - náhled

Worms+ vychází rok po vydání prvního dílu. Jedná se o takový datadisk, který přináší některé vylepšení.

...

Star Trek - The Next Generation - Trivia Recenze

Recenze | Screeny


Hrát toto a být expert týdne? Nah, jen žertování, já jsem cesta já sám, přece však já jsem shledával, že byly těžké odpovědět některý z otázek. Já mám na mysli, držení všechny epizoda jmenuje ve vaší hlavě a zapamatování všechny citací a tak dále. To dělá zdá se opravdu wserw.

Ještě to je ohromná cesta pro jiné fanoušky aby testovali jejich znalost ranných období Star cesty TNG (jestli vy zeptáte se mě nejlepší Star série cesty venku).

Hra je plně řízený z klávesnice ( stlačením klávesovými zkratkami).

Jak vy začnete hru vy dostanete nějaké zvuky a vy uvidíte kategorii otázky. Tam bude bar odpočítávání přes otázky. Dokud to není prázdný vy dostanete prémii jako odpověd (jestli to je správný). Nemůžeš minout víc než čtyři odpovědi (s pátou chybnou odpovědí to je konec hry pro vás).

Pro vybrat odpověď stisknout číslo další v tom. Tam může být dvě nebo čtyři volby aby zvolily.

Ve vlevo nahoře rohu vy můžete vidět počet otázek vy máte doposud a počet správných odpovědí.

Jestli vy odpovíte správně, také uvidíte jednoduchý komentář k otázce (jako v která epizodě citaci byla řečenonebo proč tato se stalo).

Dohromady moc přímá hra se žádnou grafikou, zvuky které by byla lépe vynechaný a celý šarm školní zkoušky, ale přinejmenším na vašem oblíbeném tématu, jestli vy jste Star fanoušek cesty (jestliže ne, opravdu vy raději vyhněte se tomu hru).

Vy můžete hrát hru ve WinXP (to bude hrát pomalu dost) ale zvuky opravdu zraní vaše uši, ale jestli vy rozhodnete se užívat DOSBOX měl bys zpomalit to asi 20 cyklům (extrémně nízký).


Rok vydaní: 1990

Vydali: Micro F/X Software

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo