Joust VGA
Joust VGA - náhled

Turnaj je dost milovaná herní, co se týká klasických titulů arkády jít, a přístavy to je nevyhnutelný. Atariův 1983 pokus je ve skutečnos

...

Star Trek - The Next Generation - The Transin Recenze

Recenze | Screeny


Prostor, finální hranice. Toto jsou cestopisy starship ENTERPRISE a to je vaše mise do převezme velení nad vlajkovou lodí federace a bezpečně řešit další vesmírné dobrodružství.

Kapitán Picard sestoupil z jeho nařízené židle aby mohla zpřístupnit váš výkon po dobu tato mise. Vy jste Commander Riker a v tomto bodě vy přikážete nejvíce legendární kosmickou loď vůbec kdy vytvořila.

Základna byla napadená a to je vaše mise do zkoumat, zabránit opakovanému útoku a přinést pachatele spravedlnosti. Nezmiňovat se abyste zjistili to není všechno jak zdá se a že budete muset kopat hlouběji pod hladinou. Řekněme jen, vy zůstanete věrný originální misi Enterprise, vyhledávat nový život...

Hra bohužel nemá žádný zvuk. To podporuje EGA grafiku, ale to neužívá plný potenciál z jeho 16 barev. Ještě, bylo tam mnoho podat digitális scény které by měly dát vám pocit byl součástí sérií. Bohužel ty scény jsou jen černé na bílém (s několika málo detailů bytosti ukázané v barvě - jako rtěnka nebo věci jako toto) a obrazy nejsou moc jasné. Oni poskytují atmosféru. Interakce knoflíky a pozadí jsou v barvách, přece však, graficky toto hra je daleko od apelování. Představa vkládání scén vzatých ze sérií je dobrý, ale to nepracovalo jak srovnaný. Já mám na mysli, jestli vy jen vidíte několik linky a tvář vy stěží můžete rozlišovat vlastnosti není moc pomoci.

Kromě grafiky, hra je velmi dobrý, třebaže poněkud krátký. Vy potřebujete použít myš (může si vybrat ne -, ale hra zdá se, že zhavaruje jestli vy děláte to). Vy dostanete jiné volby a ten, který vy může zvolit být zvýrazněný.

Vaše posádka bude také ohromné pomoci vy jak nějaký členové posádky připomenou vám co by mělo je uděláno (vždy ne- ačkoli) a tam je vždy kapitán Picard poradit se, třebaže on není tak docela žádné pomoci.

Tak sedět nečinně a vychutnávat dobré galaktické dobrodružství které bude většinou apelovat na celé Trekies venku, ale bude také dost poskytovat zábavu a výzva pro každého dobrodruha tučného dost, aby šel kde nikdo šel před!


Rok vydaní: 1989

Vydali: TRANS Fiction Systems

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo