Learn to Add
Learn to Add - náhled

Učit se / dozvědět se dodatku je rozkošný málo hry určené pro předškolní děti. Hráči budou učit se spočítat a přidat k devíti hraním čtyř

...

Star Reach Recenze

Recenze | Screeny


Star dosah (také známého jako vesmírný Federation) je hra která mít vás přikazování jedno ze sedmi závodů které jsou k vaší dispozici. Tam jsou různé druhy map aby vybraly z. Každý má jiné cíle a liší se ve velikosti (1 - 4 hráčích) a potíž.

Můžete si vybrat jestli chcete hrát jak loď nebo přízrak. Lodní mód dovoluje vám uspořádat v boji zatímco mód přízraku je víc jako tradiční RTS hra která zahrnuje vás mít přístroj na seřizování světlometů kde vy vydá rozkaz. Tam jsou důvody pro a proti každému kontrolnímu typu záviset na vaší strategii. Loď dovoluje vám pomáhat útočným nepřátelským pevnostem, ale vy vyčerpáte palivo jestli vy ne dok v přátelských planetách jednou za čas. Přízrak dovoluje vám rychle dávat příkazy jednotkám a revizi planet, ale nemůžeš pomáhat útoku s vašimi přátelskými jednotkami.

Základním způsobem, kdy vy hrajete hru budete mít určitý počet planet a nepřítel bude příliš (záviset na tom jak mnoho hráčů jsou v utkání). V pohledu planety módu, vy můžete dívat se na co je postavené, budovat novostavbu, kontrolovat ekonomiku, produkovat jednotky, vytvořit dopravní obchodní cesty, a tak dále Vy můžete produkovat několik věcí včetně Satellite obranných systémů, přepravy vojsk (užívaný převezmou nepřátelské/neutrální planety), bojovníky, pumové útočníky apod .. Za účelem dostat tyto všechny hezké jednotky v produkci seznamu, musíte budovat další továrnu která, postupně, vyžaduje dobrou ekonomiku a hodně prostředků z povrchových dolů.

Ve většině map, jestli vy zničíte všechny nepřátele chycením jejich planet, vy vyhrajete. Zvuk a hudba v Star dosahu jsou dost dobrý. Já zjistím, že hudbu dostává opakovaný a některý z lodí zaútočení na zvuky nejsou tak plnící. Celkově, řekl bych tuto hru dobře má cenu zkoušky; mě a můj přítel měl velmi dlouhé noci hrající to jak jeho dost zatraceně veselá zábava. Zkuste to!

- provozovaná STAR.BAT


Rok vydaní: 1994

Vydali: Interplay Entertainment Corp.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo