SuperKarts
SuperKarts - náhled

Je čas pro nějaké závodění. Extra Karts je dobrá počítačová hra. Což znamená to není příliš realistický, ale to je ještě veselá zábava ab

...

Star Lord Recenze

Recenze | Screeny


Starlord je jeden z těch hezký I - play - it - every - now - and - then - for - 10 - minutes prostor-hry. To bylo udělané v roce 1987 od SoftBook.

Vaše mise je docela jednoduchý, vy jste velitel lodi kosmické a tam je vesmír vy musíte vybojovat. Pro uspět vy musíte skenovat sektory, let skrz prostor více než třírozměrné útočné lodě a planety a nakonec ovládnou pozdější. Tam jsou prostory-stanice kde vy jste schopni znovu zásoba vaše lodní zbraně a energie a samozřejmě, že vy můžete udělat opravy tam.

Přehledová mapa: Podívej se na vaši hodnost, statistické výkazy a kredity zde. Užívej skenování pro stávejte se informaci o vašem dalším oponentovi. Vyberte si misi do vybrat planetu aby vybojovala, základ aby letěl donebo nepřátelský lodě aby odstranily. Hezký trik zde je šéfovský klíč. Toto udělá to docela popouzet k nést tuto hru práci. S diskem ikonou vy můžete chránit/naložit hru.

Prostor více než třírozměrný: Pokaždé když vy cestujete do další planety, kterou vy užíváte prostor více než třírozměrní - hezký 3D-Vectorgraphics - Tunnel vy jen potřebujete aby zůstávali v aby měli bezpečnou cestu.

Boj nepřátelských lodí: Kdy vy jste napadení nepřátelskou flotilou vy přijdete k vesmírné bojové obrazovce. Vy vidíte kolik nepřátel jsou zanechaný a kde jsou. Vy můžete řídit vpravo a vlevo s kurzorovými klávesami a stlačení dolů bude podporovat vaši loď. Pro zabít všechny nepřátele na obrazovce, stlačit CTRL pro řízenou střelu. Ale dát si pozor řízené střely jsou vzácné na vaší lodi a drahý aby koupila. Potom co vy jste vyhráli boj vy můžete pokračovat s cestujícím prostorem s přehledovou mapou.

Vítězný planety: Kdy vy rozhodnete se napadnout planetu, ujistit se vaše štíty jsou na plný výkon, pro budete muset projít jinými bojovými stupni. Stupně se různí od planety planetě. Vy máte tunely s nepřátelskými loděmi, tunely s nepřátelskými raketou věžičkami, povrchem planety s loděmi, povrchem planety s raketovými věžičkami nebo nepřátelskými loděmi v oběžné dráze planety. Potom co vy zničíte všechny nepřátele na každém stupni, planeta je váš a vy získáváte víru aby opravili a znovu-dodávat vaši loď. Více planet, které vy jste vybojovali vyšší vaši hodnost bude.

Hvězdné základy: To je místo kde vy můžete koupit zbraně, ochrannou moc, přepnuté a řízené střely, zvýšení. To je také místo k opravit vaši loď. Kdy vy jste krátcí na penězích vy můžete také prodat nějaký z vašich položek lodí.

Grafika a zvuk: Zvuk je nějaké mizerné PC-SPEAKER efekty - neočekávají příliš mnoho, ale grafika jsou hezká - i když oni jsou v CGA 4-barvách-módech. Líbí se mi to! To je tak retro!

Závěr mých dojmů:Hrajte hru a vy budete buď milovat to nebo nenávidí to - ale zkusí ty ' kosinusy to s veselá zábava! Přes všechny hodnocení je 5 z 5! Toto hra prokazuje že vy nepotřebujete udat směr X grafiku a 300 stránky dějová linie udělat ohromnou hru.


Rok vydaní: 1987

Vydali: Softbook

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo