Stationfall
Stationfall - náhled

' It bylo pět let od vašeho planetfall na Resida. Vaše hrdinství v ledaže odsouzeném světě mělo za následek velkou propagaci, ale váš ži

...

Special Forces Recenze

Recenze | Screeny


Microprose byl společnost dobře známý vytvářející slušné simulační hry. Nicméně, v dodatku k tomuto hlavnímu obchodu, oni vyvinuli a uvolnili několik dalších titulů. Jeden z nich je nazvaný zvláštní oddíly. Být směs z několika žánrů, tato hra je do jisté míry střelec arkády v stylu motoru chaosu, ale také ukazuje nějaké strategické elementy, které udělají to spíše jedinečné. Hra byla oznámená jak pokračování nesený vzduchem Ranger, ale místo toho, aby byl vyvinutý stejný lidi, to byl udělaný nový společnost nazvaný bezesný rytíři. Nicméně, i když to bylo docela úspěšný kdy to je uvolněné, zvláštní oddíly se zdá být jediná hra tato společnost vyvinula.

Vy velíte zvláštním provozním jednotkám a musíte vykonat čtyři jiné kampaně s 16 misemi celkem. Zatímco každá mise může být dokončený nezávisle, měl bys dokončit je v správné objednávce, tak jak jsou spojení skrz příběh a misijní rozpravy, které také odvolávají se na dřívější mise jestli oni již byly dokončené. Zatímco první kampaň vede vás do deštného lesa, tam jsou také scénářů v poušti, polární, a středozemní prostředí.Kampaně jsou typicky na téma pro ranný ' 90s - vy musíte bojovat proti drogovým magnátům a dalším válečníkům. Předtím, než půjdete na misi, vy můžete vybrat vaši skupinu ze čtyři z osmi komand s různými schopnostmi. Tam jsou odstřelovačové, explozivní odborníci, a maskovací experti dostupný, spolu s několika dalších profesionálů. V závislosti na typu mise, vy můžete přinášet prospěch z jejich schopností v použití jiných druhů zbraní.

Když jste jednou vybraní vaši skupinoví členové, jejich vybavení potřebuje být vybraný z několika druhů zbraní, granátů, dolů, a elektronické přístroje. V závislosti na vaší strategii, vy můžete dát jiné vybavení každému vojákovi, tak vy můžete použít část z nich rozptýlit nepřátele děláním hrozným poškozením s jejich těžkými zbraněmi, zatímco jiní jsou lehce vybavení aby vplížili se do nepřátelských instalací inorder znovu získat misi kritické nebo námitky proti volným věznům. Dej pozor vybrat si správné vybavení pro každý úkol. Hra ne varuje vás, a to může stát se že vy vyrazíte značkovým cílům pro vzdušný úder, a vy zjistíte, že vy jste odešli vašeho laser označovatele doma.

Na začátku vaší mise, vaši vojáci jsou dopravení letecky do bojové oblasti helikoptérou. Ve většině případech budete mít přednastavené poklesy-body, ale někdy můžete si vybrat je sebe. Když jste jednou přicestovaný na bojišti, tam jsou jiný metody jak ovládat vaši skupinu. Ovládací prvky jsou trochu klamavé, tak vy pravděpodobně budete potřebovat kus času na to vyřešit je. Nejprve, tam je přehled, který ukazuje celou oblast a nechá vás přiřadit směry vaší skupině, která může být seskupená do plného týmu ze čtyř, páry z dvounebo jednotlivého vojáků pracování nezávisle na sobě. Vy můžete také vybrat si mezi módem tajnosti a konvenčního útoku pro každý z vašich vojáků, tak zákeřné útoky jsou možné stejně jako nezáludné útoky na cíl. Jestli situace také ohřívá, vy můžete vzít přímou kontrolu nad nějakým /každým /žádným vojákem. Jiní budou následovat jeho vedení v závislosti na vašich skupinových nastaveních.

Celkem, Microprose dělal úctyhodnou práci při vyvíjejících zvláštních oddílech. Grafika je docela dobře vykonaný, kromě přes noc úkoly. Nicméně, tam jsou pouze několik málo zvuků a žádné hudby. Funkční prvky více nebo méně náhodně jsou rozprostřené kolem klávesnice, ale vy zvyknete si na to po chvilce. A jakmile vy jste zjistili možnosti, vy uvědomíte si kolik tam jsou. Já bych hodnotil zvláštní oddíly s mírným skóre, jak to kombinuje dobré nápady jako taktické a akční elementy, ale má nějaké trhliny s jejich implementací do hry.

Toto hra hodí se pro lidé, kteří rád myslet předtím, než oni střílejí. Jeho taktické jednotky převáží akci zdaleka, ale přesto tam jsou 10 - 50 zabíjí za misi. Všechno vy stratégové koníčka a akčních hráčů by měli by zkusili to. Jen pamatovat si, že vy pravděpodobně budete potřebovat nějaký čas na to pracovat vaši cestu do ovládacích prvků. Když jste jednou zvládnutý je, nicméně tato hra může být skutečná veselá zábava!


Rok vydaní: 1992

Vydali: Sleepless Knights

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo