Wings of Fury
Wings of Fury - náhled

Toto jsou jedním z nejvíce návykové her já jsem vůbec kdy hrál. Vy řídíte letadlo pro USA vojenské letectvo uprostřed Japonska. Vaše posl

...

Popeye 2 Recenze

Recenze | Screeny


Kdyby nebylo skutečnosti, že Pepku námořníka je slavný znak kresby a že to byl ohromná C64 platforma, já bych ne- dokonce bych neuvážil konfrontování to.

Nedejte mi špatný, hra je ve skutečnosti docela dobré, ale tam je něco o grafice... V DOSBOX to rozdá podivné 320X400 rozlišení pixelu který jen dělá celou věc zblázní se. Vy uvidíte co já mám na mysli v spodní části obrazovky. To není něco vy byste opravdu byste potřebovali aby hráli hru, ale to je na obtíž. A ve WinXP to běží cesta příliš pomalý aby hrála. Dobře, přinejmenším barvy jsou dobré a znaky docela dobře udělané.

Také zvuk je nekvalitní. Vy budete potřebovat to ačkoli, protože kdy vy slyšíte jeho, to znamená, že bomba je osvětlený a vy potřebujete aby dotýkali se, že toho uhasit to.

A co je bod hry? Dobře vy potřebujete aby lezli na stavební místo. Čas je omezené a tam jsou překážky na cestě. Barely jsou padají z nahoře, bomby jsou náhodně spustit, ocelové zábradlí padá nebo mizení pod vašimi nohami, prameny tryskají a ohně hoří. A nechejme nezapomenout dobrý starý pomalý. On ne- nebude nechat tě projít do té doby, než vy přinesete jemu jeho dávku hamburgerů (vy budete potřebovat aby sbírali ti na cestě). Vy také dostanete se do bojovat. Budete muset zvednout špenát nejprve. Nemůže najít to? Nedělejte si starosti, to se odrazí kolem vás, kdy jsi čas bojovat.

Základním způsobem hra je hezká myšlenka a já jsem opravdu miloval C64 verzi z toho. Toto verze zkouší být tak dobrý jako C64 jeden, ale to ne - uspělo. Jsem neměl jsem šanci na to testovat to v skutečném DOS prostředí, doufejme to běží lépe tam. Ale to je ještě hratelná a veselá zábava. Všechno ve všech hře zaslouží si dobré známky pro hru a design, ale neprospěch pro technickou úroveň.


Rok vydaní: 1992

Vydali: Alternative Software Ltd.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo