Superhero League of Hoboken
Superhero League of Hoboken - náhled

Superhero League Hobokena je jeden z těch her který je veselá zábava aby hrála, různorodý, návykový a podivný. Jinými slovy to má celou p

...

Simpsons - Bart vs the Space Mutants, The Recenze

Recenze | Screeny


Simpsonovi: Baronet proti Vesmírný Mutants je jeden z těch her, které byly uvolněné během Simpsonovi reklamního triku na začátku 90s. Ve většině případech, toto budou špatné znamení, jak nejvíce na téma hry jsou vyvinuté aby vzaly výhodu z jejich souvisejícího TV - SHOW nebo filmu a byl často uvolněný příliš brzy s mnoha hmyz a špatným programováním. Nicméně, baronet proti Vesmírný Mutants je jedním z lepších her v Simpsonovi sériích. Herní první vydání bylo pro NES, a po mít nějaký úspěch, to byl portoval k mnoha jiných systémů včetně Amigaa, PC a dokonce C64.

Vy vezmete roli baronetu Simpsona a musíte vyhnout se cizí invazi země. Tyto cizinci vybudovali zlý stroj, který potřebuje jisté objekty aby mohly převzít zemi. Jak cizí technologie se zdá být úplně odlišný od lidských úspěchů, tyto objekty jsou docela hloupé věci jako purpurové položky, balony, a tak dále Tak baronet musí procházet se Springfieldem a zabránit cizím vetřelcům ze shromažďování těchto věcí. Na jeho cesta, on dostane se navštívit mnoho dobře známých lokalit, jako centrální Springfield, Krustyland a dokonce jaderná elektrárna.

Baronet musí spraypaint nebo kryt objekty, sbírat jiní nebo jednoduše zničit je s jeho prakový. Každá úroveň má zvláštní úkol, on musí plnit aby mohl pokročit. Kromě těchto cílů, on může sbírat nějaké další položky jako mince které umožní jemu koupit užitečné věci jako cherrybombs v obchodechnebo cizích tokenech od cizí mindsuckers, které zamořené většiny springfields obyvatelstva. Tyto cizinci jsou neviditelní, ale díky Bartoloměji báječným rentgenovým brýlím, které nikdy nepracovaly ve škole, ale udělají tyto cizince viditelné, on může snadno říkat, kdo je zamořený a kdojj jejj ne. Cizí token jsou převedený na dopisy Simpsonského rodinného členova jména, které vy vidíte v spodním levém rohu. Jestli vy jste schopni dokončit toto jméno do konce úrovně, příslušný člen rodiny objeví se a pomoct vám aby porazil rovného šéfa. Kromě normální jump'n'run akce tam jsou nějaké akční sekvence jako skateboard jízdy, a tak dále

Herní grafika jsou docela hezká a moc malebný, ale zvuk je prostě hrozný. Simpsonské téma je spíše pisklavý v jeho originální verzi, ale tento má moc aby řídila vy šílení. Já bych navrhoval aby vypnout zvuk, jak zvukové efekty nejsou moc pozoruhodné také.Další stinná stránka je rozhraní, které mohlo jen být nazývané - ův cizí ' . Klíče jsou definované tímto způsobem: O - odešel, P - přímo, Q - skok, A - užívat, SPACE - oheň. Prosím všimněte si, které mám německé rozvržení klávesnice, a ty klíče by mohly být špatný pro většinu vás. Joystickové ovládací prvky jsou mnohem lepší, nicméně. Jestli chcete přepnout mezi objekty ve vašem inventáři, vy musíte držet použití-klávesy a tiskového prostoru. Držící použití a stlačení zanechalo nebo právo dělá vás zrychlit a skok vyšší. Jak fas jako já týkám se, tyto ovládací prvky potřebují nějaký trénink...

Jako závěr, já hodnotím tuto hru s 3, jak to je docela veselá zábava aby hrála, ale postrádá nějaké adekvátní ovládací prvky a hudbu. Jako první úroveň je nejzábavnější v celé hře podle mého mínění, vy jste schopni jen vzít rychlý pohled na hru bez chybějící příliš mnoho. Ale kdo ví... Možná, že vy dostanete úbočí z toho, jakmile vy jste do ovládacích prvků.

Herní archiv zahrnuje trhlinu, ale já jsem měl ještě nějaké problémy s ochranou proti kopírování a proto zahrnulo kódy, které lze nalézt v následech.

Já jsem neměl žádný problémy běh hra v DOSBOX, ale úvod zdá se, že bude viset někdy. Jestli vy zažijete stejné problémy, zkusit běh hra použití Simpgame.exe soubor. VDMSOUND pracuje, ale zpomalí se dolů hru významně použití standardních nastavení. Nějaká konfigurace je potřebný aby mohla hrát hru řádně.


Rok vydaní: 1991

Vydali: Imagineering Inc.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo