Krazy Ivan
Krazy Ivan - náhled

Poprvé já jsem slyšel termín ' šílený Ivan ' byl ve filmu hon na Red říjen a to odkazovalo se na náhlý a nebezpečný manévr udělaný ruskou

...

SimLife Recenze

Recenze | Screeny


Mnoha způsoby, mohlo by to být řekl, že SimLife je konečný způsob předstírání, že být vaše oblíbené všemohoucí božstvo. Dávno před "černobílý", a beroucí úplně jinou rotaci na hrajícím bohu, tato hra dává vám skutečné nástroje života, schopnost ovládat fyziku a biologii.

SimLife je simulační hra založený kolem vytvářející a živení život na světě vašeho výběru. Vy dostanete široké pole nástrojů udělat to, z být schopen změnit charakteristiku každé zvířete nebo rostliny, změně klimatu a polohy pozemku.

A užitečný způsob jak být ukázaný kolem SimLife sady nástrojů je výuka. Toto dává vám krok za krokem rekapitulace základů SimLife, dovolující vám porve se složitostí nástrojů na prodej. Já bych rozhodně bych doporučoval používání toto pro nováčka, jak třebaže knoflíky a menu jsou docela intuitivní, naprostá spousta příkazů a možností dostupných udělej ! skákající právo v skličujícím a náročném úkolu.

Tam jsou různé scénáře které můžete vyzvat sebe s. Toto jsou doporučený pro ty, kdo rád mít něco charakteristický pro hrát pro, spíše než vytvoření něčeho víc volné. Scénáře jsou možná trochu omezit pro ty se specifickými cíli na mysli, ale tam je nějaká variace v nich.

Vy můžete samozřejmě, jako u většiny simulačníchher, jen jdou pro pískoviště hru, kde vy jste omezení jen vaší vlastní schopností a představivostí.

Zatáčka potíže je trochu na příkré straně, ale to je pomohl oběma výukou jak byla zmíněno dříve, a také schopnost měnit potíž hry, která mění základní herní mechanismy. Změna potíže má vlivy na vaše skóre, tak jestli vy vzhlížíte k nastavit záznam, pravděpodobně budete muset zdát se tvrdší nastavení potíže.

Mnoha způsoby, tato hra je zábavný, jestli intenzivní, hřiště v "ostrově Dr.Moreau" cesta. Tam je značná výzva dostupný pro ty se schopností a trpělivostí, ale kdokoliv hledající rychlý, výběrová-vzestupná-and - play hra udělá lépe vypadající někde jinde.

Jestli vy jste měli zkušenost s dalšími Maxis hrami, vy najdete rozhraní a pozornost detailu trochu víc půvabný, ale naprosté množství nástrojů a knoflíky dostupné mohou vést mnoho lidí růst frustrované a nudné.

V shrnutí, to je hry pro simulaci puristy milenců, a ti s historií hrajících složitých podnikatelských her.


Rok vydaní: 1992

Vydali: Maxis Software Inc.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo