Grand Prix Circuit
Grand Prix Circuit - náhled

Jedna z prvních závodních her, která se objevila na PC, je určitě zajímavá i dnes. Hlavní důvod proč jsme se tak málo zúčastňovali povinné š

...

SimAnt - The Electronic Ant Colony Recenze

Recenze | Screeny


Sim mravenec je veselá zábava aby hrála kvůli unikátu splete vývojáře si vybrat použít. Vy jste mravenec. Mít posadil se dříve dnes hrát hru já jsem byl našel to jsem byl velmi příjemný a snadný aby hrál. Nicméně i měl nějaké kompatibilní problémy při zkoušející hrát Sima mravence skrz Windows - já jsem setkal se žádným zvukem a v době hra zmrazila.To bylo snadno vyřešené přepínáním k DOSBOX.

Hrající Sim mravenec je veselá zábava protože to je tak osvěžujíce jiný. Jak mnoho jiných her dělá vy víte o to nechá tě být mravenec? Hra je podobný hrám jako je věk císařství. Musíte vybudovat mravenčí kolonii a chtít porazit ty vyhozený do vzduchu mravenci lesní, stejně jako pozdější vítězný dům lokalizovaný ve vašem zadním dvoru. Je tam mnoho malých rysů který udělat Sima mravence který mnohem víc veselé zábavy než další hry v žánru. Rysy jako jsou tělo přepínání. Další hry ve stejném žánru mít vás kliknutí na jednotku a dobývající okamžitou kontrolu, toto vyvolává u vás pocit jako bůh. Sim Ant nutil mě cítit více jako vojenský velitel než bůh jak vy musíte vyhledávat mravence že vy chcete ovládat před být schopen tělesný vypínač. Tam jsou další metody že vy můžete použít ovládat mravence. Vy můžete rekrutovat je a udělat je následovat vásnebo vy můžete editovat kolonie hlavní chování použitím okna chování. A malý trojúhelník s vlečením kruhu, vy umístíte kruh v bodu v trojúhelníku a to mění kolik mravenců udělají jistou akci. Tři akce jsou kopající, spásání a ošetřování. Tam je také další identický trojúhelník že vy užíváte aby ovládali chov, s výjimkou tohoto trojúhelníku vy máte 3 jiné kategorie - chovatele, pracovníky a vojáky. Pro vyhrát v Simovi mravenci musíte vybudovat silný dost armády mravence a odstranit mravence lesní zatímco stavení vaší kolonie. Vy jste vunerable tak to je obeznámený s udělat zdi oblázku aby nevstupovat nepřítele mravence stejně jako nastavení zón vůně. Já ne - plně netestovat nebezpečnou zónu vůně význačného rysu, ale i předpokládat, že vy použijete to, aby nastavila hlídku přípoje pro vás mravence.

Závěr kdy vy poprvé roztopíte Sima mravence, to bude všechno být trochu naprostý, ale po hraní skrz výuku měl bys brzo zvednout všechny základy požadovaly aby hrály. Sim Ant je suprisingly legrační hra s mnoha uspořádanými rysy že vy ne- nenaleznete v dalších hrách. Navzdory zastaralé grafice této simulační hře je ještě extrémní veselá zábava aby hrála, a malá velikost souboru je také prémie.


Rok vydaní: 1991

Vydali: Maxis Software Inc.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo